ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ: Η Τροχαία με Ducati Panigale!

KYMCO RevoNEX: Hλεκτρική μοτο-επανάσταση
3 Δεκεμβρίου 2019
Honda: Αεροδυναμικά “φτερά” για νέο Blackbird;
3 Δεκεμβρίου 2019

Από τις Πίστες… στον Περσικό

Εντάξει, το ξέρουμε, το έχουμε εμπεδώσει για τα καλά, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το χρήμα πέφτει από τον ουρανό, φυτρώνει στα δέντρα. Γι’ αυτό και οι κάτοικοί τους, δε χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν το πόσα πολλά λεφτά μπορούν να σπαταλήσουν σε διάφορα πράγματα. Αυτή τη φορά σειρά είχε η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι, που μόλις απέκτησε οκτώ Ducati Panigale V4 R, που έχασαν το παθιασμένο κόκκινο χρώμα τους για να βαφτούν μπλε-άσπρες!

Η Ducati Panigale V4 R είναι από τις εμβληματικές σπορ μοτοσυκλέτες της εποχής μας, μια από τις καλύτερες του κόσμου, ριζοσπαστική που κουβαλάει πάνω της κορυφαία τεχνολογία.

Η αστυνομία του Abu Dabi μάλλον ζήλεψε την αστυνομία του Dubai την οποία είχαμε δει στο παρελθόν να καβαλάει Kawasaki Η2, ;και θέλοντας να κάνει τη διαφορά (ή μήπως φιγούρα;) έφτιαξε τον πιο ιδιαίτερο στόλο αστυνομικών μοτοσυκλετών.

Θεωρητικά οι πανίσχυρες supersport μοτοσυκλέτες των 220+ίππων και των 172 άδειων κιλών προορίζονται για περιπολίες στους δρόμους της πρωτεύουσας, έτοιμες να αντιμετωπίσουν οχήματα υψηλών επιδόσεων.

Πρακτικά οι Pangigale θα κυνηγούν παραβάτες του κώδικα κυκλοφορίας, αφού θα ανήκουν στη δικαιοδοσία της Τροχαίας.

Καμία σχέση με τον φυσικό χώρο της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας που είναι οι πίστες ταχύτητας. Μέσα στην πόλη, μέσα στην κίνηση και μέσα στη ζέστη τoυ Περσικού κόλπου θα ζουν οι 8 Ducati Panigale V4 R, μπαίνοντας δίπλα από έναν εκκεντρικό αστυνομικό στόλο του Abu Dabi, που αποτελείται από ένα Dodge Challenger, ένα Chevrolet Corvette, ένα Nissan GT-R, ένα AMG GT και ένα σπορ αυτοκίνητηο Lykan Hypersport 740 ίππων, που κοστίζει 4,8 εκατομμύρια δολάρια!

Κι εδώ που τα λέμε με τέτοιο στόλο γύρω τους οι Panigale θα θεωρούνται “σκούτερ” και “παπάκια” μπροστά τους, κατάλληλες για κλήσεις σε παράνομα παρκαρισμένα… Ιεροσυλία αν μη τι άλλο.

The post ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ: Η Τροχαία με Ducati Panigale! appeared first on MotorBike.gr.

Αρθρογράφος: superpapi

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.