Δημιουργώντας το μέλλον της μοτοσυκλέτας

CUSHMAN 2, 2019: Made in California!
18 Απριλίου 2019
Νέο on-off «πιάστηκε» στην Ιταλία
18 Απριλίου 2019

Σχεδιάστε και κερδίστε πλούσια δώρα

18.04.2019

Η Rizoma βρίσκεται σε αναζήτηση νέων σχεδιαστών, μηχανικών και σπουδαστών που θα δημιουργήσουν το μέλλον της μοτοσυκλέτας

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Rizoma Design Challenge θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2019. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι ο σχεδιασμός μοτοσικλετών και η δεύτερη ο σχεδιασμός after market προϊόντων.

Σχεδιασμός μοτοσυκλέτας

Οι συμμετέχοντες πρέπει να επιλέξουν ένα προϊόν από τον κατάλογο Rizoma Universal από τις κατηγορίες mirrors, grips ή fluid tank για να το χρησιμοποιήσουν ως δημιουργική βάση για τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος. Ο σχεδιασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο υλικά όσο και στοιχεία σχεδιασμού από το επιλεγμένο κομμάτι “έμπνευση” που θα επιλεγεί. Αν και δεν είναι απαιτείται, θα εκτιμηθεί πάρα πολύ η ενσωμάτωση του στοιχείου έμπνευσης στο τελικό σχέδιο. Οι υποβολές θα γίνονται δεκτές σε ψηφιακή μορφή CAD και θα πρέπει να ακολουθούν τους κανονισμούς του Rizoma Design Challenge.

Σχεδιασμός after market προϊόντος

Οι συμμετέχοντες πρέπει να δημιουργήσουν σε ψηφιακή μορφή ένα aftermarket προϊόν. Μπορεί να είναι κάτι εντελώς νέο ή ένα ήδη υπάρχον προϊόν με νέα σχεδίαση. Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα γίνονται δεκτές θα πρέπει να είναι σε CAD μορφή, σε Illustrator / Photoshop και / ή φωτογραφίες των προϊόντων με πηλό ή τυπωμένα 3D. Οι σχεδιαστές μπορούν να πάρουν μέρος και στις δύο κατηγορίες, αλλά πρέπει να υποβάλουν ξεχωριστές αιτήσεις.

Όλες οι συμμετοχές που θα γίνουν δεκτές θα κριθούν με βάση τα αποτελέσματα από ψηφοφορίες κοινού και ειδικών του χώρου. Οι φιναλίστ θα κριθούν με βάση τα τεχνικά, καινοτόμα και καλλιτεχνικά κριτήρια.

Η βαθμολογία από κόσμο και από ειδικούς θα σταθμιστεί κατά 50/50 Ο νικητής της κατηγορίας σχεδιασμούς μοτοσυκλέτας θα πάρει βραβείο αξίας 5.000 δολαρίων που μπορεί να εξαργυρωθεί σε εξαρτήματα Rizoma, ρουχισμό REV’IT! και κράνη NEXX.

Εάν είστε σπουδαστής σε διαπιστευμένο κύκλο σπουδών, μπορείτε να το επισημάνετε στην αίτησή σας. Οι συμμετοχές των σπουδαστών αν κερδίσουν μία από τις κατηγορίες μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν εξάμηνη πρακτική εξάσκηση στην έδρα της Rizoma στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Μέσα από κλήρωση ένας εκ των ψηφοφόρων θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 500 δολαρίων που μπορεί να εξαργυρωθεί σε προϊόντα Rizoma, REV’IT! και Nexx

Αρθρογράφος:

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

ΝΕΑ