Νέος κινητήρας και παρουσίαση μοντέλου στις 15 Νοεμβρίου

Είναι το Suzuki GSX-S 300;
15 Οκτωβρίου 2018
Φθινοπωρινή προσφορά Suzuki | MOTOMAG
15 Οκτωβρίου 2018

Ημερομηνία: 2018-10-15 10:15:13

Η Jawa επανέρχεται στο προσκήνιο

15.10.2018

Η επιστροφή της Jawa από τους Ινδούς ιδιοκτήτες θεωρούνταν δεδομένη και πλέον υπάρχουν και τα πρώτα στοιχεία για την ολική επαναφορά

Πριν από έναν χρόνο αποκαλύπτονταν τα σχέδια της ινδικής Mahindra για την Jawa την οποία έχει εξαγοράσει. Πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα της ιστορικής τσέχικης μάρκας παρουσιάστηκε ο κινητήρας που θα εξοπλίσει ένα ή περισσότερα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν με το σήμα της Jawa. Λίγο αργότερα οι Ινδοί ανακοίνωναν την έλευση ενός εκ των μοτοσυκλετών που θα παρουσιαστεί στις 15 Νοεμβρίου.

jawa neos kinitiras 1

Ένας υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας 293 κ.εκ., που εξελίχθηκε από Ιταλούς μηχανικούς, με ρετρό αισθητική θα εξοπλίσει το νέο μοντέλο. Θα παράγει 27 ίππους και 2.85 kgm ροπής και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας θα διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα δύναμης στο μεσαίο φάσμα περιστροφής του, ενώ η ροπή του θα «απλώνεται» ομοιόμορφα, με στόχο την ευκολία στην οδήγηση.

jawa neos kinitiras 3

Δεν γίνεται σαφές αν το μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα έρθει στην Ευρώπη ή θα παραχθεί μόνο για την Ινδία, τουλάχιστον αρχικά. Πάντως , όπως μας διαβεβαιώνουν, θα πρόκειται για μια γνήσια Jawa!

Άρθρο του/της:

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *