2 χρόνια 2WO: Μια μεγάλη παρέα

Kymco Agility Carry 125i CBS E4: Δίτροχος επαγγελματίας
16 Απριλίου 2019
HUSQVARNA e-Scooter: Διέρρευσαν πληροφορίες – SCOOTERNET
16 Απριλίου 2019

16.04.2019

Συμπληρώθηκαν αισίως δύο χρόνια από τότε που το 2WO.gr βγήκε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε όλους

Τον Απρίλιο του 2017 η ιστοσελίδα μας «ανέβηκε» στον ιντερνετικό αέρα και μέσα σε δύο χρόνια «έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα» έχοντας ήδη καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, καθώς δραστηριοποιούμασταν στον χώρο του ειδικού Τύπου πολλά χρόνια. Διαθέταμε την εμπειρία στα έντυπα μέσα, αλλά ο ιντερνετικός κόσμος μάς ήταν άγνωστος, διαφορετικός. Ασφαλώς έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη. Αγχωθήκαμε, κάναμε λάθη, ωστόσο, αν υπάρχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο όλα μπορούν να ξεπεραστούν.

Αφιερώσαμε χρόνο, κόπο και χρήμα. Ξεκινήσαμε από χαμηλά και παραμείναμε εκεί για πολύ καιρό. Δεν το βάλαμε κάτω. Η υπομονή και η επιμονή είναι δύο από τις μεγαλύτερες αρετές στον άνθρωπο. Ώρες αμέτρητες στις οθόνες να μετράμε ένα προς ένα τα κλικ που στην αρχή ήταν από γνωστούς και φίλους. Όμως η καλή δουλειά, η συνέπεια και η σοβαρότητα επιβραβεύονται. Οι 80 επισκέψεις την ημέρα έγιναν 500. Η «παρέα» μεγάλωνε μέρα με την ημέρα. Τα μηνύματα που λαμβάναμε μάς γέμιζαν με κουράγιο και αισιοδοξία. Συνεχίζαμε να προσπαθούμε. Οι εταιρείες του χώρου μάς εμπιστεύθηκαν και έτσι άρχισαν οι δοκιμές και οι προσκλήσεις σε παρουσιάσεις.

Οι πρώτες φωτογραφήσεις, οι συνεντεύξεις, οι δοκιμές. Ο κόσμος που έμπαινε καθημερινά αυξανόταν. Ταυτόχρονα ήρθαν και τα πρώτα έσοδα που μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση να επιμείνουμε στο εγχείρημά μας. Η «ομάδα-παρέα» μας απέκτησε πολλά μέλη που συνέβαλαν με την πολύτιμη βοήθειά τους. Φίλοι που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας. Δυστυχώς είχαμε και μία απώλεια που προς στιγμή μάς «φρέναρε». Εντούτοις, κάναμε ό,τι θα ήθελε και ο ίδιος ο Γιάννης που έφυγε πριν από έναν χρόνο από κοντά μας, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε.

Ο αριθμός των αναγνωστών που μας εμπιστευόταν καθημερινά συνέχιζε να αυξάνεται. Μέσα από υποδείξεις και παρατηρήσεις είμαστε βέβαιοι ότι γίναμε και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Λάθη γίνονται απ’ όσους κοπιάζουν καθημερινά. Μαθαίνουμε μέσα από αυτά και συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο.
Δεν θέλουμε να ενηλικιωθούμε γρήγορα. Η επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε σεμνοί και ταπεινοί. Να προσφέρουμε ενημέρωση και παρακολουθώντας τις εξελίξεις να βελτιωνόμαστε. Να επενδύουμε στη δουλειά μας για να μας κρατάει πάντα σε ένα καλό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο από σήμερα ξεκινάμε μια νέα ενότητα, εξερευνώντας έναν ακόμη άγνωστο κόσμο- το video. Ελπίζουμε να σας αρέσει!

Η «παρέα» του 2WO μεγαλώνει κάθε μέρα. Με τη λέξη αυτή δεν εννοούμε μόνον όσους εργάζονται σε αυτό. Η δική μας παρέα είναι πολύ μεγαλύτερη. Οι τρεις, τέσσερις, πέντε χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας είναι ο «πυρήνας» της. Οι εταιρείες δικύκλου της χώρας που επιχειρούν να αναζωογονήσουν την πολύπαθη ελληνική αγορά δικύκλου είναι επίσης μέλη μας. Οι αγωνιζόμενοι που αυτές τις δύσκολες εποχές συντηρούν τους αγώνες μοτοσυκλέτας το ίδιο. Τους ευχαριστούμε όλους. Έναν προς έναν και αν μπορούσαμε θα θέλαμε να τους συναντήσουμε και να τους το πούμε πρόσωπο με πρόσωπο.

Μείνετε συντονισμένοι

Αρθρογράφος:

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

ΝΕΑ