Honda GTR 150 Supra @Scooter Festival 2019

Bajaj Qute στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας
Bajaj Qute @Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019
14 Μαΐου 2019
Vespa GTS 300 hpe @Scooter Festival 2019
14 Μαΐου 2019
Bajaj Qute στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας
Bajaj Qute @Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019
14 Μαΐου 2019
Vespa GTS 300 hpe @Scooter Festival 2019
14 Μαΐου 2019
Honda GTR 150 στο Scooter Festival 2019
Scooter Festival-Sponsored by Motul
Honda GTR 150 στο Scooter Festival 2019

Honda GTR 150 Supra

Scooter Festival 2019

Παπί με καρδιά μοτοσυκλέτας

Τα παπιά ζουν και βασιλεύουν και όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο τεχνολογικά προηγμένα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το GTR 150…

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του Supra-X 125 Helm-in (του μοναδικού παπιού που έχει χώρο για φύλαξη κράνους κάτω από τη σέλα) και λίγους μήνες μετά την αναβίωση του Super Cub, η Honda προχώρησε στο λανσάρισμα του πιο δυνατού παπιού που έχει κατασκευάσει ποτέ. Η είσοδος του GTR150 Supra στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας σηματοδοτεί μία νέα γενιά Sport δικύκλων πόλης, που εκ πρώτης όψεως δείχνουν ικανά να διεγείρουν τις αισθήσεις των αναβατών. Τo νέο GTR150 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και διαθέτει κινητήρα που αποδίδει 15,1 HP, «δανεισμένο» από τη μοτοσυκλέτα CBR150R. Το μονοκύλινδρο σύνολο διαθέτει σύστημα ψεκασμού PGM-FΙ και εγγυάται δυνατή επιτάχυνση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία μοναδική πρόταση στην αστική μετακίνηση. Το GTR προσφέρει ευελιξία χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις και ευκολία μετακίνησης για 2 άτομα τόσο στα στενά όρια της πόλης όσο και εκτός. Καταφέρνει να συνδυάζει την ευκολία και την άνεση οδήγησης ενός παπιού με τις επιδόσεις μίας μικρής μοτοσυκλέτας. Μοιάζει με παπί, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη, στοιχείο που ξεκάθαρα παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα. Ταυτόχρονα ανεβάζει τον πήχη με την αισθητική που προσφέρει χάρη στις ελκυστικές και ταυτόχρονα τολμηρές γραμμές, οι οποίες προσδίδουν κύρος και μία μοντέρνα σπορ εμφάνιση.

Honda GTR 150 στο Scooter Festival 2019
Honda GTR 150 στο Scooter Festival 2019

Κύρια Χαρακτηριστικά

Το GTR είναι ένα αληθινό εργαλείο για τις καθημερινές μετακινήσεις δύο ατόμων στα όρια εντός και εκτός πόλης, με κατανάλωση καυσίμου μόλις 2,23 lt/100km, στοιχείο που του χαρίζει αυτονομία 195 χιλιομέτρων. Διαθέτει ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο διπλής δοκού τύπου «διαμάντι», το οποίο συνδυάζει υψηλή στρεπτική ακαμψία, ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες και ευελιξία σε συνθήκες πόλης ακόμα και με πλήρες φορτίο. Η γεωμετρία του πλαισίου είναι τέτοια που προσφέρει την ιδανική συγκέντρωση των μαζών και εξαιρετική κατανομή βάρους στο εμπρός σύστημα (Mass Forward Proportion). Ταυτόχρονα προσφέρει όρθια θέση οδήγησης για εξαιρετική περιμετρική ορατότητα στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη αλλά και άνεση κατά τη διάρκεια οδήγησης μεγάλων αποστάσεων. Παράλληλα, οι τροχοί των 17’’ και τα λάστιχα μεγάλου μεγέθους χαρίζουν αυτοπεποίθηση και αίσθημα ασφάλειας κάτω από όλες τις οδικές συνθήκες. Στην κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει το GTR συνεισφέρει το δικάναλο ABS σε συνεργασία με τα υδραυλικά δισκόφρενα της Nissin, διαμέτρου 255mm μπροστά και 220mm πίσω, τα οποία προσφέρουν γραμμική απόδοση και αντοχή ακόμα και μετά από επίπονη χρήση. Στον τομέα των αναρτήσεων το GTR εφοδιάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm και μονό αμορτισέρ με έδραση απευθείας στο ψαλίδι. Οι τροχοί του είναι 17’’ και είναι εξοπλισμένοι με χυτές ζάντες αλουμινίου και ελαστικά tubeless διαστάσεων 90/80-17 και 120/70-17, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διαμόρφωση ενός σπορ χαρακτήρα.

Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται πολυεδρικός προβολέας led δύο επιπέδων, ο οποίος προσδίδει αναγνωρίσιμη ιδιαιτερότητα και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Ο μοντέρνος πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικό στροφόμετρο με ψηφιακές ενδείξεις για ταχύμετρο, στάθμη καυσίμου, σχέση κιβωτίου ταχυτήτων και μερικό χιλιομετρητή. Η εκκίνηση του κινητήρα γίνεται με ηλεκτρική μίζα και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει και η επιλογή χειροκίνητης με μανιβέλα.

Τιμή και διάθεση

Το νέο παπί της Honda είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της αντιπροσωπείας και σε δύο εκδόσεις: Τη Sporty στα 3.490€ και την Exclusive στα 3.590€, την πρώτη σε δύο χρωματικές αποχρώσεις και τη δεύτερη σε μία. Περισσότερα μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε εδώ.

Honda GTR 150 στο Scooter Festival 2019
Scooter Festival-Sponsored by Motul

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese