Άνοιξε το νέο Central Store της ΚΤΜ

Το νέο κιτ Cobra της Hookie που αλλάζει την εικόνα του BMW R NineT
7 Απριλίου 2021
Honda: Κατέθεσε πατέντες για μικρή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που θυμίζει MSX Grom!
7 Απριλίου 2021

Η νέα μοτοσικλετιστική σεζόν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ειδικά για όσους ονειρεύονται να αποκτήσουν μια μοτοσικλέτα, της γκάμας των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η K-MotorsSouthEastEurope. Η Ελληνική εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο οποίο εκτίθενται οι μοτοσικλέτες των εταιριών KTM, HUSQVARNA, GASGAS αλλά και αυτές της BAJAJ. [Δελτίο Τύπου]

Τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες πλαισιώνει μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν πλήρη εξοπλισμό για κάθε αναβάτη, πολλά αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα, αλλά και αμέτρητα διακοσμητικά, «έξυπνα» επιλεγμένα για κάθε φίλο των δύο τροχών.

Η νέα διεύθυνση του KTMCentralStore είναι Λ.Φιλαδελφείας 161, 136 71, Αχαρνές, με πολύ εύκολη πρόσβαση από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού. Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι 210 5540 640, ενώ το email επικοινωνίας είναι το central.store@ktm.gr.

Μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τις αφίξεις των νέων μοντέλων, τις διαθέσιμες μοτοσυκλέτες test ride και να μάθετε τα τελευταία νέα των εταιριών στην επίσημη σελίδα του καταστήματος στο Facebook.

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Κώστας Γκαζής)

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ – BIKEIT!
Click to access the login or register cheese