Έσκασε βόμβα: Η KSR Hellas αναλαμβάνει την Kawasaki στην Ελλάδα

Η KSR Hellas νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος Kawasaki στην Ελλάδα
25 Μαΐου 2022
Παρουσίαση Husqvarna Svarpilen 401 & 250 στο OPEN TV
25 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Επιτέλους η πικρή ιστορία της Kawasaki έλαβε αίσιο τέλος καθώς η KSR Hellas ανακοίνωσε πως Ένα τεράστιο brand των δύο τροχών όπως η Kawasaki επιτέλους βρίσκει «σπίτι» και στη χώρα μας!αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα. Η Kawasaki ταλαιπωρήθηκε στην Ελλάδα πολύ τους τελευταίους μήνες καθώς η εταιρεία που την εκπροσωπούσε τα προηγούμενα χρόνια αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα και να παγώσει τα πάντα. Για αρκετούς μήνες η εταιρεία ήταν στον αέρα στη χώρα μας, ωστόσο τώρα ξεκινάει ένα δυναμικό νέο κεφάλαιο για την «πράσινη» φίρμα στη χώρα μας.

Η KSR Hellas είναι θυγατρική του ομίλου KSR Group και μπήκε δυναμικά στην αγορά της Ελλάδας πριν από περίπου έναν χρόνο με μάρκες όπως η Moto Morini, Brixton, η Malaguti, η Lambretta, η Italjet. Πλέον αναλαμβάνει ένα πολύ πιο μεγάλο έργο να φέρει εις πέρας που είναι η ιστορική μάρκα Kawasaki. Η Kawasaki Motors Europe, αναγνωρίζοντας στην KSR Hellas την ταχύτατη ανάπτυξη της στο σύντομο διάστημα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μέσω των εταιριών που ήδη αντιπροσωπεύει, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, προσβλέποντας σε μια νέα εποχή για τη μάρκα στη χώρα μας, μέσα από την επίτευξη των ανωτέρω στόχων.

Η γκάμα των θρυλικών Ζ έχει αποκτήσει και επετειακή έκδοση για το 2022.

Η πλήρης μετάβαση αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα

Πρώτος στόχος της εταιρείας είναι να αποκαταστήσει την επάρκεια ανταλλακτικών του δικτύου εξυπηρέτησης πελατών, τη συνέχιση υποστήριξης όλων των εγγυήσεων των μοντέλων που έχουν ήδη πωληθεί προγενέστερα και τη βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες. Στο πλαίσιο ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί από την KSR Hellas για την Kawasaki περιλαμβάνεται, η διεύρυνση της γκάμας με νέα μοντέλα, η επάρκεια μοτοσικλετών για την ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου καταστημάτων καθώς και η διενέργεια στοχευμένων προωθητικών κινήσεων.

Η ναυαρχίδα της Kawasaki στις σπορ μοτοσικλέτες είναι η Ninja ZX-10RR.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese