Ήρθε το νέο Drakon 125 της Ιταλικής Malaguti 

Zeeho AΕ8: Έρχεται στην Ελλάδα η ηλεκτρική πτέρυγα της CFMOTO
10 Οκτωβρίου 2022
Ρεπορτάζ – Άκρως επιτυχή τα μαθήματα enduro και on/off οδήγησης του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ.
10 Οκτωβρίου 2022

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Το Drakon 125, της Ιταλικής μάρκας Malaguti, είναι το πρώτο μοντέλο που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από το σχεδιαστικό τμήμα της Malaguti με στόχο να μεταφέρει το Spirit of Bologna, την ψυχή της ιστορικής μάρκας από τη Μπολόνια, σε μια νέα σύγχρονη εποχή.

Το Drakon είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας ανάπτυξης και σχεδιασμού στο στούντιο, με το αποτέλεσμα να συνδυάζει τις έντονες γραμμές με καμπύλες και να καθορίζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή της Malaguti.

Ο σύγχρονος υγρόψυκτος κινητήρας 125cc, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου της Bosch, αποδίδει σχεδόν 14hp στις 9.500 rpm και 11,4 Nm ροπής στις 7.500 rpm.

Με βάρος 145 kg, μεγάλο τιμόνι και ανάποδο πιρούνι το Drakon 125 (κατηγορία διπλώματος  Α1) είναι ευέλικτο με ασφαλή και ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Η θέση οδήγησης είναι σχετικά όρθια και η σέλα άνετη για τον αναβάτη.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ABS, φώτα και φλας LED, οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης που μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία χρωματικά σχέδια (κόκκινο, λευκό, μπλε) και υποδοχή USB με διπλή έξοδο.

Τα ελαστικά είναι της MAXXIS, σε διαστάσεις 100/80-17 εμπρός και 130/70-17 πίσω.

Το νέο Drakon 125 της Malaguti ήρθε στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο, στο δίκτυο της KSR-Hellas, σε δύο χρωματισμούς, λευκό και ανθρακί, στην λιανική τιμή των 3.795 €.
 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κυβισμός: 124,8 cc
  • Φρένα: Eμπρός δισκόφρενο Ø300mm με ABS. – Πίσω δισκόφρενο Ø218mm με ABS.
  • Αναρτήσεις: Εμπρός τηλεσκοπικό USD – Πίσω μονό αμορτισέρ με μοχλικό.
  • Ελαστικά: Εμπρός 100/80-17 – Πίσω 130/70-17
  • Βάρος σε κατάσταση λειτουργίας: 145 kg
  • Διαστάσεις σε mm (ΜxΠxΥ): 2.050 x 810 x 1.100 
  • Ύψος σέλας: 805 mm
  • Μέγ. χωρητικότητα δεξ. καυσίμου: 10,5 L
  • Μέγιστη ταχύτητα: 99 km/h
  • Κατανάλωση καυσίμου: 2,6l / 100km

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese