Ακυρώθηκε και για το 2021 το BMW Motorrad Days!

eSkootr S1-X: 16 hp και 100 km/h για ένα νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα
26 Φεβρουαρίου 2021
Έρχεται ο αντικαταστάτης του Harley-Davidson Sportster (Video)
26 Φεβρουαρίου 2021

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η BMW είχε ανακoινώσει την… “μετακόμιση” του BMW Motorrad Days, στο Βερολίνο, κοντά στο εργοστάσιό της, σπάζοντας την πολυετή (18 χρόνια για την ακρίβεια) παράδοση του Garmisch Partenkirchen. Αυτό αποτελούσε μια μεγάλη αλλαγή, που η BMW ήθελε να την συνδυάσει και με την επέτειο των 20 ετών του event.

Δυστυχώς όμως για τους φίλους της BMW, η μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα πραγματοποιηθεί το 2021. Η εταιρεία είχε ακυρώσει το περσινό event λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας, και χθες ανακοίνωσε ότι ακυρώνει και την διοργάνωση του 2021, προφανώς για τον ίδιο ακριβώς λόγο, καθώς δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμη σε ικανοποιητικό βαθμό η εξάπλωση του κορωνοϊού. Με δεδομένο ότι στις προηγούμενες διοργανώσεις συμμετείχαν σχεδόν 40.000 άνθ8ρωποι, είναι εύκολα κατανοητό ότι οι αριθμοί δεν συντελούν στην πραγματοποίησή του.

Ο αρχικός προγραμματισμός για το Motorrad Days 2021 ήταν να γίνει τον Ιούλιο, οπότε η BMW ήθελε να προχωρήσει στην ανακοίνωση της ακύρωσης όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να δώσει χρόνο στους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να προγραμματιστούν ανάλογα. Μέχρι στιγμής, η BMW σχεδιάζει να διοργανώσει το επόμενο event τον Ιούλιο του 2022, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα βασικά στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει –και που έχουμε ζήσει κι εμείς από κοντά– όπως το θέαμα από τα stunt shows, την live μουσική, την τεράστια έκθεση με μοτοσυκλέτες και φυσικά το άφθονο φαΐ και την μπύρα…

Δυστυχώς, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που ζούμε μέσα στην δίνη της πανδημίας, τέτοια νέα σί9γουρα δεν είναι ευχάριστα, αλλά ούτε και αποτελούν έκπληξη για κανέναν και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στο τέλος όλης αυτής της σκοτεινής περιόδου.

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese