Ανάκληση προστασίας κινητήρα Givi για Yamaha Tracer 9 / GT

Ταξινομήσεις Μαρτίου 2022 – TOP-10 Παπιών
18 Απριλίου 2022
Φαντάσου να κάνεις το track day σου και ξαφνικά να σε περνάει ο Marc Marquez!
18 Απριλίου 2022

Ανάκληση προστασίας κινητήρα Givi για Yamaha Tracer 9 / GT

Ανακοίνωση της εταιρείας

Η Moto Market, που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Givi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την εταιρεία σχετικά με μια τεχνική ανάκληση προστασίας κινητήρα για τα μοντέλα Yamaha Tracer 9 & Tracer 9 GT του 2021.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας, η αντιπροσωπεία θεώρησε σωστό ότι πέρα από την ενημέρωση που παρέχει η ίδια στους πελάτες της, να γίνει η επικοινωνία και μέσα από τα κανάλια ενημέρωσης του ειδικού τύπου, βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση με στόχο την ανάδειξη του total customer care της εταιρείας Givi και της Moto Market προς τους τελικούς καταναλωτές:

 

Ανακοίνωση

Ανάκληση προστασίας κινητήρα Givi TN2159 για Yamaha Tracer 9 και Tracer 9 GT (2021). Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό, στο customer@motomarket.gr για να κανονίσουμε την επιστροφή του προϊόντος και την δωρεάν αντικατάσταση του με την νέα τροποποιημένη έκδοση, Givi TN2159B. Το νέο μοντέλο εγγυάται τις ίδιες επιδόσεις, με τα ίδια αισθητικά χαρακτηριστικά, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας και ασφάλειας.

 

 

Αρθρογράφος: lmavr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese