Ανάκληση KTM 1290 Super Duke R 2020

O Ιταλός καθηγητής που ετοιμάζεται για τον γύρο του κόσμου με μια Kawasaki Versys X-300
26 Φεβρουαρίου 2021
SUZUKI: Αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της εταιρείας
26 Φεβρουαρίου 2021

Η ΚΤΜ ανακοίνωσε την ανάκληση μοτοσυκλετών 1290 Super Duke R του 2020, προκειμένου να γίνει έλεγχος της κεντρικής καλωδίωσης στο κομμάτι της ουράς, γιατί μπορεί να έχει δημιουργηθεί φθορά στο προστατευτικό περίβλημά της, λόγω σφαλμάτων στην διαδικασία της συναρμολόγησης.

Όπως αναφέρει η ανάκληση, οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να επισκεφθούν ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να γίνει ο έλεγχος, καθώς απαιτείται η αφαίρεση των πλαστικών της ουράς. Οι ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών που αφορά η ανάκληση, θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω επιστολής ώστε να επισκεφθούν το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο από το δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν ηλεκτρονικά αν η ανάκληση αφορά την μοτοσυκλέτα τους, στην ενότητα “Service” στο site της KTM.

Στην ανάκληση από το εργοστάσιο αναφέρεται επίσης ότι η όλη διαδικασία παίρνει περίπου 75 λεπτά, αν η καλωδίωση δεν έχει πρόβλημα, σχεδόν 95 λεπτά αν υπάρχει πρόβλημα στα καλώδια και κοντά στα 240 λεπτά (τέσσερις ώρες δηλαδή) αν έχουν υποστεί ζημιά τα καλώδια και απαιτείται η αντικατάσταση του εξωτερικού περιβλήματος.

Τονίζεται από το εργοστάσιο ότι η συγκεκριμένη εργασία μπορεί να γίνει μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΚΤΜ, ενώ ο έλεγχος και οι τυχόν εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, θα είναι χωρίς καμία χρέωση για τους ιδιοκτήτες που η μοτοσυκλέτας το0υς καλύπτεται από την εγγύηση.

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese