Αστυνομικός στην Γκάνα συνοδεύει πούλμαν με…στυλ

Kawasaki H2R το έβαλαν σε πίστα MOTOCROSS!
17 Οκτωβρίου 2022
Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Bronze Medal στα Impact Bite Awards 2022
17 Οκτωβρίου 2022

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Η κατάσταση με την κίνηση στους δρόμους πολλές φορές μπορεί να ξεφύγει. Ειδικά σε ώρες αιχμής, είναι πραγματικά αδύνατον να κινηθείς σε μια λεωφόρο με κανονική ροή και χωρίς συνεχόμενα σταμάτα – ξεκίνα (εσένα κοιτάω Κηφισίας). Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου ένα όχημα πρέπει να περάσει εκείνη την στιγμή, παρακάμπτωντας την κίνηση. Εκεί, παρεμβαίνει η αστυνομία η οποία, ρυθμίζοντας την κίνηση βοηθάει το όχημα να περάσει. 

Το έχουμε δει πολλές φορές στους δρόμους της Ελλάδας, όμως ένας αστυνομικός με μοτοσυκλέτα στην Γκάνα αποφάσισε να το κάνει λίγο πιο…ενδιαφέρον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, ο συγκεκριμένος μοτοσυκλετιστής είναι πολύ δραστήριος και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος από τα διερχόμενα οχήματα, σε έναν δρόμο μάλιστα που κάνει την παλιά εθνική Κορίνθου – Πατρών να φαίνεται σαν την Autobahn!

 

 

Μάλλον σε μια χώρα με τόσο κακό κυκλοφοριακό, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να πετύχουν τον στόχο τους και φαίνεται ότι δεν είναι μια μεμονωμένη τακτική, αλλά αντιθέτως μια νόρμα που μπορούμε να δούμε και σε άλλα βίντεο. 

 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese