Αυτό είναι το νέο Honda Transalp 750 του 2023: Φωτογραφίες σε τελική μορφή

Τα MotoGP στην Σαουδική Αραβία
6 Σεπτεμβρίου 2022
Triumph – Έρχεται μικρομεσαίο modern/classic μοντέλο μέσω.. Bajaj
6 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι το νέο Honda Transalp 750 του 2023: Φωτογραφίες σε τελική μορφή

Στα χρώματα του πολέμου!

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda Transalp 750 που θα δούμε σε λίγο καιρό στην έκθεση της EICMA που δημοσιεύει το ιταλικό Motociclismo και εξασφάλισε το Actumoto. Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της παραγωγής του Press kit της Honda και η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στην τελική μορφή της.

Αισθητικά συνδυάζει πολλά στοιχεία από το Africa Twin 1100 και το CB500X, ενώ ιδιαίτερη αξία έχει ο σχεδιασμός των γραφικών που είναι εμπνευσμένα από το πρώτο Transalp 600!

Το πιρούνι είναι upside/down, κάτι που πρώτη φορά χρησιμοποιεί η Honda σε Transalp. Ο τροχός των 21” εμπρός τονίζει την off-road προσωπικότητα της νέας Transalp και τα δύο μεγάλης διαμέτρου εμπρός δισκόφρενα κρίθηκαν απαραίτητα για τους σχεδόν 90 ονομαστικούς ίππους που αναμένεται να ανακοινώσει η Honda για τον ολοκαίνουριο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

Μέχρι στιγμής, όλες οι αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε για αυτή τη μοτοσυκλέτα εδώ και τρία χρόνια έχουν επιβεβαιωθεί, οπότε το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και για την ιπποδύναμη. Το σίγουρο είναι πως αυτός ο κινητήρας θα έχει 90 ίππους στο νέο Hornet 750 που επίσης θα τον χρησιμοποιεί και κάπου εκεί θα βρίσκεται η ονομαστική ιπποδύναμη για το Transalp 750, εκτός κι αν η Honda αποφασίσει να κόψει μερικά άλογα για να μην πλησιάσει τόσο κοντά σε επιδόσεις το Africa Twin 1100 που η πραγματική του ιπποδύναμη στο δυναμόμετρο δεν ξεπερνά τους 90 ίππους.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Transalp 750 θα είναι το πιο δυνατό, το πιο σπορ και το πιο ικανό στο χώμα από κάθε άλλο Transalp στην ιστορία της Honda.

 

Αρθρογράφος: Babis
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese