Αυτό είναι το παπί της Daytona που προτιμούν οι επαγγελματίες

Aprilia All Stars 2022: Η μεγάλη γιορτή έρχεται στις 7 Μαΐου στο Misano
11 Απριλίου 2022
Το Seat MO δοκιμάζεται σε χιόνια και καύσωνα
12 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Daytona έχει κυριαρχήσει στην κατηγορία του «παπιού» έχοντας μια πλήρη καιΤο DY 125RS Business Bike έχει χώρους φόρτωσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών. προσιτή γκάμα μοτοσικλετών. Στην κορυφή βρίσκεται πάντα το δοκιμασμένο DY 125RS, έχοντας δίπλα του τα ικανά Sprinter 125 και Velos R 125, ενώ υπάρχουν και τα μικρότερα μοντέλα των 50 κ.εκ. τα Sprinter 50 και DY 50RS.

Η Daytona δεν ξεχνάει φυσικά και τον επαγγελματία για τον οποίο έχει κάτι ιδιαίτερο να του προσφέρει προκειμένου να κάνει την καθημερινότητά του εύκολη, πρακτική και οικονομική. Πρόκειται για το DY 125RS Business Bike, μια ειδική έκδοση του εξαιρετικού DY 125RS το οποίο απευθύνεται στον επαγγελματία διανομέα. Σχεδιαστικά το παπί ακολουθεί το δρόμο του κλασικού DY 125RS έχοντας νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός με τεχνολογία DRL φώτων ημέρας. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω φωτιστικό σώμα το οποίο έχει νέο σχεδιασμό για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Σημαντικό «εργαλείο» δουλειάς το οποίο δε θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Στην ειδική έκδοση Business Bike η Daytona έχει τοποθετήσει στο πίσω μέρος του παπιού μια μεγάλη σχάρα. Η σέλα πλέον είναι για έναν αναβάτη με το πλεονέκτημα ότι ο ανεφοδιασμός σε καύσιμο να μπορεί να γίνει χωρίς να αφαιρεθεί το φορτίο στη σχάρα καθώς ανοίγει μόνο η μονή σέλα. Ο κινητήρας του DY 125RS είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 8,3Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ημιαυτόματου 4τάχυτου κιβωτίου.

Ευανάγνωστα όργανα με carbon πινελιές στο τιμόνι!

Η τιμή του είναι στα 1.845€

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενες αναρτήσεις πίσω, ενώ ταΠολύ σημαντικό είναι το χαμηλό κόστος συντήρησης το οποίο προσφέρει η Daytona στα παπιά της. φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 240mm εμπρός και έναν δίσκο 190mm πίσω τα οποία συνοδεύονται από σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 101 κιλά. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 3,5 λίτρα και η κατανάλωση απίστευτα χαμηλή με την Daytona να αναφέρει 1,4 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

Την επαγγελματική έκδοση του Daytona DY 125RS μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Daytona Motors στην τιμή των 1.845€.

Αξιόπιστος και οικονομικός κινητήρας.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese