Για άλλη μια χρονιά πρώτη η Γκρογκόλης ΑΕ σε πωλήσεις δικύκλων

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. – Μεταγραφική Περίοδος 2023
11 Ιανουαρίου 2023
Yamaha 2023: Νέος τιμοκατάλογος μοτοσυκλετών
11 Ιανουαρίου 2023

Τα αποτελέσματα πωλήσεων του 2022 ανέδειξαν, για 13η συνεχή χρονιά, την Γκοργκολης Α.Ε. ως την 1η εταιρεία με το εκπληκτικό μερίδιο αγοράς 36,1% επί του συνόλου των ταξινομήσεων (ανεξαρτήτως κατηγορίας και κυβισμού).

Η Γκοργκόλης Α.Ε. έχει την ευθύνη της αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της SYM, της DAYTONA MOTORS, της ZONTES και της QJ MOTOR στην Ελλάδα.

Daytona Maverick 500

Η Ελληνική εταιρία με έδρα τα Τρίκαλα έχει επίσης αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της SYM στην Ουγγαρία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Σερβία, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και το Κόσοβο με παράλληλη εξαγωγική δραστηριότητα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

SYM MAXSYM 400

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκοργκόλης ΑΕ είναι η ιστορική εξέλιξη της εταιρείας ΜΕΓΚΟ ΑΒΕΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1962 με αντικείμενο την κατασκευή δικύκλων και τρικύκλων μοτοποδηλάτων.

QJ Motors SRT 800

Με αφορμή την μεγάλη αυτή συνεχόμενη επιτυχία η Γκοργκόλης ΑΕ αναφέρει: Από μεριάς μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας και κυρίως όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν, για το υψηλό επίπεδο ποιότητας και υπηρεσιών που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Zontes GK 350

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese