Διαγωνισμός Honda Customs: Αυτοί είναι οι νικητές

MotoGP 2022 – Misano Preview by Michelin
31 Αυγούστου 2022
Ducati World Première 2023 – Επεισόδιο 1ο: The Unexpected
31 Αυγούστου 2022

Το καστομαρισμένο στην Ιταλία CMX500 Rebel ‘Maanboard’ κέρδισε την ψήφο του κοινού.

Ο διαγωνισμός 2022 Honda Customs είχε φέτος ως κεντρικό αντικείμενο τους δύο επαναστάτες της Honda, CMX500 και CMX1100 Rebel, με τις 10 κορυφαίες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην αφιερωμένη ιστοσελίδα hondacustoms.com και στη συνέχεια συνάντησαν το ευρύ κοινό στο ετήσιο φεστιβάλ Wheels and Waves στο Biarritz της Γαλλίας τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Η πρώτη δεκάδα καθορίστηκε από τις ψήφους πάνω από 8,000 επισκεπτών στην ιστοσελίδα, με τις τρεις πρώτες να βασίζονται όλες στο μικρότερο μοντέλο των 500 κυβικών. Δημοφιλέστερη όλων της δημιουργία της ιταλικής Motocicli Audaci από τη Σαρδηνία με το ‘Maanboard’, βασισμένο στο CMX500 Rebel, καθώς συγκέντρωσε 5,175 θετικές ψήφους, δηλαδή το 63% του συνόλου.

Εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 1930 – και κυρίως των Sand Racers, το Maanboard ξεχωρίζει από το springer μπροστινό του με ακτινωτό τροχό 19 ιντσών, την εξάτμιση της SC Project και τις πολλές χειροποίητες και μοναδικές λεπτομέρειες που συναντάμε παντού στο κορμί του.

Στη δεύτερη θέση το ‘5Four Honda Rebel Street’ έρχεται από την Αγγλία και τον κατασκευαστή Guy Willison, ο οποίος βάσισε το σχέδιό του σε κλασικής εμφάνισης μοντέλα όπως το CB1100RS. Συγκέντρωση την προτίμηση 4,823 ψήφων, ήτοι του 59% των συμμετεχόντων.

Στην τρίτη θέση με 4,335 ψήφους (53%) βρέθηκε η πορτογαλική δημιουργία ‘Lucy’ της Honda Garonda, με το χαρακτηριστικό χρυσό και λευκό χρωματισμό της που κατά τον δημιουργό τους εμπνέεται από το CB175 των τελών της δεκαετίας του 1960.

Μπορείτε να δείτε όλη την πρώτη δεκάδα στη σχετική ιστοσελίδα της Honda και να κατεβάσετε εικόνες φόντου (wallpaper) για PC ή τηλέφωνο με την αγαπημένη σας custom Rebel.

Αρθρογράφος: info@caranddriver.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese