Διαγωνισμός MOTOCERT για ένα γιλέκο Bering με αερόσακο!

Νέο Ducati Scrambler: Desert Sled Fasthouse!
11 Μαρτίου 2021
Moto Guzzi Hadria: Ένα urban scrambler που βασίστηκε στο Bellagio
11 Μαρτίου 2021

Η MOTOCERT διοργανώνει έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα γιλέκο με αερόσακο της Bering C-Protect Air αξίας 413 ευρώ! Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς, έτσι και τώρα το δώρο της Motocert είναι στοχευμένο στην ασφάλεια του αναβάτη. Είναι ένα σημαντικό δώρο που αυξάνει θεαματικά την παθητική ασφάλεια του αναβάτη. Για να αυξήσετε τις συμμετοχές και τις πιθανότητες να γίνεται ο ιδιοκτήτης αυτού του σημαντικού δώρου, αρκεί να συνδεθείτε στο site της MOTOCERT και να ακολουθήσετε τις ενέργειες που περιγράφονται, όπως η εγγραφή στο newsletter, η ενημέρωση για τις υπηρεσίες της εταιρείας, η παρακολούθηση ενημερωτικών videos, η επίσκεψη στις σελίδες της MOTOCERT στο Instagram και το Facebook και πολλές άλλες ενέργειες.

Ο διαγωνισμός είναι ήδη σε εξέλιξη, αλλά υπάρχει ακόμη πάρα πολύς χρόνος για να εκμεταλλευτείτε το διάστημα που απομένει για να μπορέσετε να συγκεντρώσετε έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να είστε εσείς ο τυχερός της κλήρωσης.

Να θυμίσουμε ότι η MOTOCERT είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να δώσει γραπτή πιστοποίηση για το πλαίσιο, το μπροστινό σύστημα αλλά και άλλα ζωτικής σημασίας τμήματα της μοτοσυκλέτας και έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια του αναβάτη.

 

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese