Δυο νέες εκδόσεις, Classic & Special, του ATV Segway Snarler AT6L

Honda CB500X: Η παρουσίαση του MOTO στο OPENTV
23 Οκτωβρίου 2022
Sam Sunderland & GASGAS – Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Rally 2022
24 Οκτωβρίου 2022

Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

H Σαρακάκης Α.Ε.Σ.Ε, Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας της Segway στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις τιμές για τις δυο νέες εκδόσεις AT6L Classic με Cargo Box Classic και AT6L Special με Cargo Box του ATV Segway Snarler AT6L . Οι τιμές των βασικών εκδόσεων, Snarler AT6L Classic & Snarler AT6L Special δεν έχουν μεταβληθεί.

Το Snarler AT6 L της Segway είναι ένα στιβαρό 4WD ATV με off road προσανατολισμό σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση άλλα και αναψυχή. 

Ο κινητήρας του είναι ένας σύγχρονος υγρόψυκτος τετράχρονος μονοκύλινδρος 570 κ. εκ. με απόδοση 44 ίππων και ροπή 48Nm. Η μετάδοσης είναι αυτόματη CVTECH με επιλογή Low, High και όπισθεν. H κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και κατά επιλογή σε όλους τους τροχούς με δυνατότητα μπλοκαρίσματος του διαφορικού.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει: Υποβοηθούμενο τιμόνι, φώτα Led, ζάντες αλουμινίου, σχάρες φόρτωσης εμπρός και πίσω και εφαρμογή Smart Moving.

Η τιμή του Snarler AT6L Classic είναι στα 8.940 € και του Special στα 9.400 €.

 

 

Η αμερικανική εταιρεία Segway έχει αναπτύξει πολλά καινοτόμα προϊόντα και κατέχει πάνω από χίλια διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η Segway συνεργάζεται και προμηθεύει τεχνολογία σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Ford, η Mustang, η GM, η Ferrari, η SEAT, η Intel, η Google και η Amazon. Το 2018 δημιουργήθηκε η Segway Technology Co, LTD για την αναζήτηση, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία οχημάτων εκτός δρόμου ATV, SSV και UTV. 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese