Δύο Έλληνες ζητούν την ψήφο μας στο Rookies Cup

MotoGP Misano 2022: «Πόλεμος και ειρήνη» μεταξύ κριτή και Rins
3 Σεπτεμβρίου 2022
MotoGP: Ο Miller στην Pole Position στο Μιζάνο
3 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

To Red Bull MotoGP Rookies Cup κάνει τη Διεθνή Επιλογή οδηγών, μετά δύο χρόνια διαλείμματος λόγω κορονοϊού, για το 2023. Η Ελλάδα συμμετέχει με δύο οδηγούς, ενώ ένας ακόμη Έλληνας συμμετέχει με τα χρώματα της Αυστραλίας, όπου ζει. 
Συνολικά πάνω από 100 οδηγοί ηλικίας 14-17 χρόνων από όλον τον κόσμο επιλέχθηκαν για να βρεθούν στην πίστα της Modena στην Ιταλία στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου, για να δείξουν το οδηγικό τους ταλέντο και ενδεχομένως να πάρουν την πρόκριση για τις 10-12 θέσεις που θα οδηγήσουν τους επιλεχθέντες στο Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2023. 
Αν τα καταφέρουν ανοίγει ο δρόμος και προς τις άλλες κύριες κατηγορίες του MotoGP, την Μοtο 3 και Μοtο 2, ώστε επιτέλους να δούμε και κάποιον Έλληνα οδηγό στην κορυφαία έκφραση του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε δύο τροχούς. 

Βασίλης Παντελεάκης

Γιάννης Περιστεράς

Οι οργανωτές μέσω του Facebook διοργανώνουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ένα δημοψήφισμα για τον ή την δημοφιλέστερο (η) οδηγό ανάμεσα στους 109 συμμετέχοντες και οι Έλληνες οδηγοί: Vasileios Panteleakis (Greece), Ioannis Konstantinos Peristeras (Greece), Marianos Nikolis (Australia) – όπως είναι γραμμένοι στη σχετική λίστα – ζητούν την υποστήριξη μας που μπορούμε να τους δώσουμε μπαίνοντας στο: https://www.facebook.com/groups/redbullrookiescup και ψηφίζοντας τους οδηγούς μας. Ο νικητής αυτού του διαδικτυακού διαγωνισμού θα φοράει στη διάρκεια της επιλογής το Golden Bib, ένα χρυσό μπλουζάκι που απλά θα δείχνει ότι είναι δημοφιλής και θα μετρήσει μόνο στην περίπτωση που δύο οδηγοί ακριβώς ίδιας οδηγικής αξίας πρέπει να περάσουν την τελική αξιολόγηση. Ακόμη και γι αυτήν την ελάχιστη πιθανότητα της Διεθνούς Επιλογής, ας βοηθήσουμε ψηφίζοντας τους Έλληνες οδηγούς. 
 

Μαριάνος Νικολής 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese