ΕΚΟ Smile – Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Η ζηλευτή Suzuki Hayabusa του Sylvain Guintoli
29 Ιουλίου 2022
KTM – Bajaj: … και ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες
29 Ιουλίου 2022

ΕΚΟ Smile – Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Για προνομιακές τιμές σε μια σειρά προϊόντων και για συμμετοχή σε κληρώσεις με ξεχωριστά δώρα
Η ΕΚΟ, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει διαρκώς καινοτόμα προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές της, δημιούργησε το “EKO Smile”, ένα νέο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης. 
 
Το “EKO Smile” δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να συλλέγουν Smile πόντους με τις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα πρατήρια της ΕΚΟ, πανελλαδικά, και να τους εξαργυρώνουν, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια, δώρα κι εμπειρίες! Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη στο νέο “EKO Smile”, είτε μέσω της εφαρμογής ΕΚΟ Smile App, είτε μπαίνοντας στο www.ekosmile.gr, ή κάνοντας απλώς την εγγραφή τους σε ένα συνεργαζόμενο πρατήριο της ΕΚΟ. 
 
Μέσα από το πρόγραμμα “ΕΚΟ Smile”, οι καταναλωτές θα μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους και με την εξαργύρωσή τους να ευνοούνται από ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, σε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα. Ταυτόχρονα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κληρώσεις με έπαθλα ξεχωριστά δώρα, αλλά και σε διαγωνισμούς που θα τους προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες ζωής!
 
Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος επιβράβευσης “ΕΚΟ Smile”, η ΕΚΟ προσφέρει τώρα σε κάθε νέο μέλος που κάνει εγγραφή τους πρώτους 100 πόντους, μαζί με μία δωροεπιταγή καυσίμου αξίας €3, αλλά και τη μοναδική δυνατότητα να μπει σε κλήρωση για μια από τις συνολικά 500 διπλές προσκλήσεις για την Υπέρ-Ειδική Διαδρομή “EKO Super Special Stage” του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.
 
Γίνετε κι εσείς σήμερα μέλη του νέου προγράμματος “ΕΚΟ Smile”, για μια ενισχυμένη εμπειρία!
 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης EKO Smile στο www.ekosmile.gr, ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμμή Καταναλωτή ΕΚΟ στο 18198, ή στο 210 772555.
Αρθρογράφος: gazis
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese