Ηλεκτρική QJ Motor RX Electro – QJ 7000D – Έτοιμη για παραγωγή;

Tamburini F43 Tributo – Απογοήτευση…
30 Νοεμβρίου 2022
Τα φιλόδοξα σχέδια της Royal Enfield
30 Νοεμβρίου 2022

Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της QJ Motor με κωδική ονομασία QJ 7000D έχει εμφανιστεί ξανά σε σαλόνια μοτοσυκλέτας, με τις πρώτες εμφανίσεις να γίνονται το καλοκαίρι του 2021. Έπειτα από τις πατέντες και το όνομα που αποκαλύπτει την επίσημη απόδοση σε Watt – 7kW και απόδοση 9,4 ίππων σε συνεχόμενη δύναμη, και μέγιστη δύναμη στα 13,4hp (10kW), έρχεται η ώρα για την ”απόβαση” στην Ευρώπη.

Η μοτοσυκλέτα, φέρει σύστημα ABS κάτι που θα χρειαστεί σε μία επερχόμενη είσοδο στην ευρωπαϊκή αγορά, και θα κάνει σίγουρα εντύπωση αν το κάνει αυτό.

Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων, με συμπλέκτη και ξεχωριστό ποδόφρενο, όπως έχουμε συνηθίσει στις μοτοσυκλέτες με θερμικό κινητήρα, τελική ταχύτητα στα 105χ.α.ω. και το σημαντικότερο, αυτονομία 120 χιλιομέτρων. Η φόρτιση ακόμη ανακοινώνεται στις 4,5 ώρες από το 0 – 80% σε φορτιστή σπιτιού, κάτι που προφανώς είναι ένα θέμα για συνθήκες πόλης.

QJ-Motor-QJ7000D-169Gallery-36112349-1829667-web.jpgΗ κατηγορία στην οποία απευθύνεται είναι αυτή της Α1 / 125cc, με το στυλ να θυμίζει έντονα μοτοσυκλέτα supersport μεγαλύτερου κυβισμού, με ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, θηριώδες ψαλίδι, χυτούς αλουμινένιους τροχούς, και σέλα για δύο επιβαίνοντες σε ξεχωριστά επίπεδα. Μία πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα που αν έρθει στην Ευρώπη με τα χαρακτηριστικά της, θα είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Το ”δικό” μας θέμα, είναι αν θα φτάσει στην Ευρώπη με την ονομασία QJ Motors, μιας και το εργοστάσιο κάνει την είσοδό του στην αγορά, όπως και στην Ελλάδα, ή με την ονομασία Benelli ή Keeway, μιας και τα δύο τελευταία brands ανήκουν στην QJ.

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Τάκης Μανιάτης)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese