Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022 – 7-9 Οκτωβρίου 2022 στην Πέτρινη αποθήκη του Ο.Λ.Π.

Marc Marquez – Θα συμμετάσχει στο Τεστ του Misano
2 Σεπτεμβρίου 2022
Ducati Streetfighter V4 Lamborghini – Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Misano
2 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας επιστρέφει μετά από 3 χρόνια απουσίας σε ένα νέο χώρο, την Πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι θεματικές εκθέσεις περιλαμβάνουν: Σύγχρονες μοτοσυκλέτες που ξεχωρίζουν με την εμφάνισή τους, μοναδικές κλασικές μοτοσυκλέτες, εντυπωσιακές custom κατασκευές και ένα αφιέρωμα για τα 120 χρόνια Triumph.

Ανάμεσα στους εκθέτες θα υπάρχουν και εταιρίες με ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη, ένα barber shop, ένα tattoo studio καθώς και δυνατότητα για test rides σε επιλεγμένες μοτοσυκλέτες.

Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ένας εξομοιωτής οδήγησης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, προσφορά της MOTUL και θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Μηχανάνθρωποι» από τον συγγραφέα Γιάννη Σιδεράκη. 

Οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» θα διεξαχθούν από τις 7 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022 στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και δίπλα από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Μια αποθήκη εμπορευμάτων κτισμένη στις αρχές του περασμένου αιώνα, ακριβώς απέναντι από το πλοίο -μουσείο- τύπου Liberty. 

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 7/10:        15:00 – 21:00
Σάββατο 8/10 και Κυριακή 9/10:    10:00 – 21:00

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese