Η πρώτη ηλεκτρική Kawasaki έρχεται και θα ‘ναι παιδική

ACEM – Συνεχίζεται η άνοδος στις πωλήσεις μοτοσυκλετών στις αγορές της Ε.Ε.
20 Μαΐου 2022
Η Askoll «ηλεκτρίζει» τους επαγγελματίες
20 Μαΐου 2022
Η αμερικανική αντιπροσωπεία της Kawasaki μας κλείνει ραντεβού για ηλεκτρικά αποκαλυπτήρια στις 7 Ιουνίου.

Πάει καιρός που γνωρίζουμε – από επισημότατα χείλη – πως η Kawasaki έχει μεγαλεπίβολα σχέδια για το πέρασμα την Ηλεκτροκίνηση, προαναγγέλοντας στην πρόσφατη EICMA τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2022, και πλέον το πρώτο από αυτά έχει καθορισμένη ημερομηνία.

Με ένα πολύ σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter της Kawasaki USA, η εταιρεία προαναγγέλλει αποκαλυπτήρια για τις 6 και 7 Ιουνίου 2022, στα οποία θα δούμε δύο νέα μοντέλα.

Το πρώτο (6/6) αφορά σε ένα νέο τετράτροχο Side-by-Side για την αμερικανική αγορά, ενώ το δεύτερο (7/6) προλογίζεται με έναν πιτσιρικά ντυμένο με στολή off-road να στέκεται μπροστά από ένα πιστάκι ΜΧ. Το δε κείμενο συμπληρώνει όλα τα κενά αναφέροντας ένα πολύ ξεκάθαρο σλόγκαν: The Good Times are Electric.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Kawasaki θα ανοίξει τον δικό της ηλεκτρικό χορό με μια παιδική ΜΧ μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί στις 7 Ιουνίου.

Μπορεί να ακούγεται ως σχεδόν ασήμαντο ως γεγονός για την ελληνική αγορά, ωστόσο έχει πολύ σημαντικότερο συμβολισμό καθώς ουσιαστικά εγκαινιάζει την ηλεκτρική πτέρυγα μοντέλων παραγωγής της Kawasaki.

Δείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Kawasai USA εδώ, καθώς και το βίντεο στη συνέχεια.

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Σπύρος Τσαντήλας)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese