Η BMW τοποθετεί ελαστικά Continental στο κορυφαίο της iX

Αυξάνονται οι Έλληνες αναβάτες σε διεθνή πρωταθλήματα
2 Μαΐου 2022
Μοναδικό event στη Γαλλία αποκλειστικά για κατόχους Yamaha R1M
2 Μαΐου 2022

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της BMW στην σύγχρονη εποχή των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι αδιαμφισβήτητα το iX. Το εντυπωσιακό SAV της γερμανικής φίρμας προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και εγγυημένη ποιότητα και σίγουρα χρειάζεται ένα τεχνολογικά σύγχρονο ελαστικό για να κερδίσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Η BMW αποφάσισε να τοποθετήσει στο κορυφαίο της ηλεκτρικό μοντέλο το νέο Goodyear EfficientGrip Performance 2. Το προσφέρει στους οδηγούς μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, μαζί με εξαιρετικό χειρισμό και υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε διάφορες οδηγικές συνθήκες. Έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την αυτονομία και έχει 20% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή στις πρώτες δοκιμές, καθώς και 50% υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση από τον προκάτοχό του.

Οι διαθέσιμες διαστάσεις του ελαστικού είναι σε ζάντες διαμέτρου 20 και 21 ιντσών για το BMW iX, ενώ οι ίδιες διαστάσεις καλύπτονται και από τη σειρά χειμερινών ελαστικών Goodyear UltraGrip Performance+. Το Goodyear UltraGrip Performance+ φέρει τη σήμανση 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF), το οποίο δηλώνει την εξαιρετική απόδοση του ελαστικού στο χιόνι. Με εξαιρετικές δυνατότητες τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, τα χειμερινά αυτά ελαστικά, επιτρέπουν στους οδηγούς του BMW iX να απολαμβάνουν υψηλές επιδόσεις ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Τα διαθέσιμα ελαστικά έχουν διαστάσεις 235/60R20 108H – Goodyear EfficientGrip Performance 2, 255/50R21 109Y – Goodyear EfficientGrip Performance 2, 235/60R20 108H – Goodyear UltraGrip Performance+ και 255/50R21 109H – Goodyear UltraGrip Performance+. Ο Χάνς Βρίσεν, Εκτελεστικός Διευθυντής της Goodyear για τις χώρες ΕΜΕΑ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το BMW iX έγινε το πιο πρόσφατο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διαθέτει ελαστικά Goodyear ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. Το EfficientGrip Performance 2 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα ηλεκτρικά οχήματα, λόγω της εξαιρετικής απόδοσης και της χαμηλής αντίστασης κύλισης, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο απόδοσης, ενώ με το UltraGrip Performance+ το χειμερινό ελαστικό της Goodyear, οι οδηγοί του BMW iX καλύπτονται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες».

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese