Η BMW F850GS ταξιδεύει στα βάθη της Αραβίας

Ξεκινάει το Ducati DesertX Tour
10 Απριλίου 2022
MotoGP – C.O.T.A. 2022: Φωτιά στο πρωτάθλημα
10 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος, ετοιμάζει ακόμα ένα Το ταξίδι ξεκίνησε στις 8 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί μετά από 25 ημέρες. μοναδικό ταξίδι αυτήν τη φορά στα βάθη της Αραβίας. Ο έμπειρος ταξιδευτής ξεκινά ένα ταξίδι 7.500 χιλιομέτρων στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής χερσονήσου παρέα με μια BMW F850GS. Το ταξίδι έχει διάρκεια 25 ημέρες με ημερομηνία έναρξης στις 8 Απριλίου, ενώ το οδοιπορικό ονομάζεται Arabian Tour.

Ο Μητσάκης θα περιηγηθεί σε μυθικές αραβικές πόλεις που μοιάζουν να έχουν μείνει ακίνητες μέσα στους αιώνες. Αφιλόξενες έρημοι, γρανιτένιες βουνοκορφές και δύσβατα ορεινά περάσματα. Αξεπέραστα σε τέχνη μνημεία Ιστορίας και ιερές πόλεις με θρησκευτικά αρχιτεκτονήματα. Άνθρωποι φιλόξενοι και αυθόρμητοι, με το βλέμμα της καρδιάς στραμμένο στις άγονες εκτάσεις της απέραντης αραβικής γης.

Η F850GS είναι το ιδανικό όχημα για αυτό το ταξίδι.

Οι χώρες τις οποίες θα επισκεφτεί ο Μητσάκης είναι η Ιορδανία, η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, το Κατάρ και το Κουβέιτ, έχοντας έντονο το άρωμα της αρχαιότητας σπουδαίων πολιτισμών. Λαοί, πολιτισμό, θρησκείες με μοναδικά χαρακτηριστικά θα μπουν στο κάδρο του αναβάτη ο οποίος θα έχει στο πλευρό του την αξιόπιστη και ικανή BMW F850GS.

Το Arabian Tour έχει χρονικό ορίζοντα 25 ημερών και τυγχάνει της ευγενικής υποστήριξης της BMW Motorrad Hellas, της BMW Παναγιωτόπουλος Α.Ε. και της BMW Financial Services.

Έτοιμος για νέες περιπέτειες ο Κωνσταντίνος Μητσάκης.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese