Η BMW R 18 – Τελικά εξάτμισης Akrapovic από τη BMW Motorrad

Neco NC-N01. Το παιχνίδι στα 125cc σοβαρεύει
23 Σεπτεμβρίου 2022
Honda Ζ125 Monkey: Νοσταλγία!
23 Σεπτεμβρίου 2022

Η BMW R 18 – Τελικά εξάτμισης Akrapovic από τη BMW Motorrad

Ένα κιλό ελαφρύτερα, και με πιο δυναμικό στιλ

Το εκτεταμένο πρόγραμμα customising της BMW Motorrad για την BMW R 18 ενισχύεται με τα τελικά εξάτμισης Akrapovic.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της BMW Motorrad:

“Κατά 97 mm πιο κοντές από τις δύο στάνταρ πίσω εξατμίσεις, κατασκευάζονται από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, φέρουν επικάλυψη σε matt black και μαζί με μία ασημί απόληξη ρυθμιζόμενη κατά 90 μοίρες, χαρίζουν στο πίσω τμήμα της R 18 μία δυναμική σπορ εμφάνιση.

 

 

Το στιλιζαρισμένο λογότυπο της μάρκας BMW – η “προπέλα” – στο κέντρο της απόληξης λειτουργεί σαν μία εκλεπτυσμένη, ανώτερης ποιότητας λεπτομέρεια και στοιχείο ταυτότητας. Μία βιδωμένη πλάκα θερμικής προστασίας στην περιοχή της σύνδεσης των τελικών με την πολλαπλή, προστατεύει τα παπούτσια του αναβάτη στη περιοχή αυτή.

Με συνδυασμένο βάρος 8,2 kg, τα δύο πίσω τελικά Akrapovic είναι συνολικά 1 kg ελαφρύτερα από τα στάνταρ, υπογραμμίζοντας το σπορ στοιχείο. Τα νέα πίσω τελικά είναι βέλτιστα ρυθμισμένα για τον “Big Boxer των 1.802 κ.εκ. της R 18 και ευθύνονται για τον εξαιρετικά πλούσιο, δυναμικό ήχο. Δεν απαιτούν ξεχωριστή καταχώρηση στα έγγραφα του οχήματος, καθώς είναι νόμιμα για κυκλοφορία στο δρόμο.

Τα νέα πίσω τελικά Akrapovic και το BMW Motorrad Bobber Kit που προορίζονται για την R 18 ολοκληρώνουν εξαιρετικά το ένα το άλλο. Η μονή σέλα Hommage της BMW Motorrad σε στυλ bobber, το επίπεδο πίσω φτερό και η μαύρη βάση της πινακίδας δημιουργούν ένα ιδιαίτερα κοντό, ζωηρό πίσω τμήμα, που υπογραμμίζεται άριστα από τα νέα πίσω τελικά.”

Αρθρογράφος: gazis
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese