Η Mototrend παρούσα στο Athens Motoshow

Moto Trend στο Athens Motoshow: Συμμετοχή Kymco, Voge και πρώτη πανελλήνια παρουσίαση των ηλεκτρικών Yadea
5 Απριλίου 2022
Η επόμενη γενιά των GS της BMW!
5 Απριλίου 2022

Τυπική στο ραντεβού της με το κοινό της μοτοσυκλέτας, η Mototrend SA θα παρουσιάσει όλα τα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει κατά τη διάρκεια του Athens Motoshow 2022. [Δελτίο Τύπου]

Με τον τρόπο αυτό οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλες τις μοτοσυκλέτες της Voge, όλα τα scooter της Kymco, καθώς και τα άκρως ενδιαφέροντα ηλεκτρικά μοντέλα της Yadea Electric Mobility σε μια πρώτη πανελλήνια παρουσίαση!

Ο Όμιλος Yadea, ο οποίος αντιπροσωπεύεται πλέον επίσημα από τη Mototrend SA, είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής (μοτοποδήλατα, scooter, πατίνια). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη ηλεκτρικών δικύκλων στον κόσμο. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη!

Οι πύλες του Athens Motoshow 2022 θα ανοίξουν το απόγευμα της Πέμπτης 7 Απριλίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 10 Απριλίου. Χώρος διεξαγωγής το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (οδός Πειραιώς). Οι άνθρωποι της Mototrend θα χαρούν να σας παρουσιάσουν από κοντά και να σας λύσουν κάθε απορία γύρω από τα προϊόντα που εκπροσωπούν στη χώρα μας.

Να είστε όλοι εκεί!

Αρθρογράφος: info@caranddriver.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese