ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ: Δικαίωση για την Γκοργκόλης ΑΕ

BMW M: Τα Safety Cars και η… Safety Motorcycle του MotoGP 2021
11 Μαρτίου 2021
ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ: Δικαίωση για την Γκοργκόλης ΑΕ
11 Μαρτίου 2021

Οκτώ χρόνια προσπαθειών ευόδωσαν

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση από την θετική κατάληξη εκφράζει η εταιρία Γκοργκόλης ΑΕ, με την ψήφιση της ισοδυναμίας διπλωμάτων αυτοκινήτου-μοτοσυκλέτας και τη νέα κατηγορία δίκυκλου 25km/h, κάτι για το οποίο εργαζόταν και προωθούσε τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Το δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρει ότι η Γκοργκόλης ΑΕ αισθάνεται δικαιωμένη γιατί “έστω και με αυτούς τους όρους, όχι μόνο για την αναμενόμενη διάδοση του δικύκλου, αλλά για το ότι καταφέραμε μετά από προσπάθειες πολλών ετών να πείσουμε την ηγεσία του υπουργείου να σπάσει το τείχος άρνησης, που ήταν στημένο στις υπηρεσίες, σε ό,τι αίτημα ετίθετο διευκόλυνσης και διάδοσης του δικύκλου”.

Διαφήμιση της Γκοργκόλης ΑΕ από το 2013

Ευχαριστούμε όλους όσους ακολούθησαν και υποστήριξαν το αίτημα, και κυρίως την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που για πρώτη φορά ήταν έτοιμη να ακούσει και μια διαφορετική άποψη. Πρώτη η εταιρεία μας, από το 2013, με ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον κυριακάτικο τύπο, προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τις αρνήσεις που είχαμε δεχθεί. Ξεχωριστή επιτυχία θεωρούμε και την αποδοχή του αιτήματός μας για την εισαγωγή της κατηγορίας δικύκλου 25 km/h που θα επιφέρει, ελπίζουμε, και το περιορισμό των “fake scooters” (σκούτερ με πετάλια) αλλά και θα δημιουργήσει ένα νέο τμήμα της στην αγορά των των δύο τροχών”.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την πρώτη καταχώρηση της Γκοργκόλης ΑΕ και το κάλεσμα στην έκθεση στο ΓΚΑΖΙ για ευρύτερη υποστήριξη των προσπαθειών της εταιρίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Αρθρογράφος: scooternet

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese