Κόμβος Τατοΐου και Δροσίνη κοντά στην Αττική Οδό – Έπεσαν οι υπογραφές

Ducati: Ρεκόρ πωλήσεων και το 2022
15 Απριλίου 2022
Παρουσιάστηκε η Harley Davidson Nightster
15 Απριλίου 2022
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδας προχώρησαν στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου το οποίο στόχο έχει να συμβάλει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και στην ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για το έργο «Διαμόρφωσης του κόμβου των οδών Τατοΐου και Δροσίνη κοντά στη συμβολή με την Αττική Οδό» το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 540.000€. Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9781.02.020) μέχρι το ποσό των 458.800,00 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Μεταμόρφωσης προϋπολογισμού για το υπόλοιπο ποσό των 81.200,00 ευρώ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρούσα ήταν η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Καθημερινότητας του Πολίτη Σ. Σαριδάκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν για μια σειρά από έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή καθώς και για τα έργα της νέας προγραμματικής περιόδου. 

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Κώστας Γκαζής)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese