Κόντρα της Ducati MotoGP με την ηλεκτρική Ducati MotoE

Το Benelli TRK 251 έχει το «μέταλλο» του καθημερινού πρωταθλητή
13 Μαΐου 2022
MotoGP Honda: Σε διαπραγματεύσεις με τον Mir και τον Rins
14 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές ημέρες η ομάδα δοκιμών της Ducati βρέθηκε στην πίστα του Mugello για ιδιωτικές δοκιμές. Μαζί με την ομάδα MotoGP του ιταλικού εργοστασίου στην πίστα βρέθηκε και η ομάδα δοκιμών του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού Ducati το οποίο το 2023 θα αντικαταστήσει τις μοτοσικλέτες της Energica στο ενιαίο πρωτάθλημα MotoE.

Στο Mugello είχαμε MotoGP VS MotoE.

Ο Michele Pirro είχε στα χέρια του την καινούρια GP22 δουλεύοντας πάνω στο νέο σύστημα διαμόρφωσης του ύψους της μοτοσικλέτας, ενώ ο Alex De Angelis δοκίμαζε παράλληλα την ηλεκτρική μοτοσικλέτα της ιταλικής μάρκας. Οι δύο αναβάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πληροφορίες, ενώ σε κάποια φάση των δοκιμών στάθηκαν στη μεγάλη ευθεία της πίστας και έκαναν μια άτυπη κόντρα εκκίνησης.

Παρά το γεγονός ότι η μοτοσικλέτα MotoGP είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει αυτήν τη στιγμή για αγώνες κλειστής πίστας, η ηλεκτρική Ducati στέκεται πολύ καλά δίπλα της χάρη στην τεράστια ροπή και την άμεση απόκριση στο γκάζι. όπως και να έχει όμως, εκεί που κερδίζει κατά κράτος ο πύραυλος του MotoGP είναι στον ήχο ο οποίος δεν έχει αντίπαλο, ιδιαίτερα όταν έχει απέναντί του την αθόρυβη ηλεκτρική MotoE.

Απολαύστε την «κόντρα» της GP22 με την V21L.

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese