ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ VESPA ΚΑΒΑΛΑΣ: 36η Πανελλήνια Συνάντηση Βέσπα

Ποιός είπε ότι το Suzuki V-Strom δεν πάει χώμα;
16 Αυγούστου 2022
Royal Enfield Hunter 350 – Στο φως με κάθε επισημότητα
16 Αυγούστου 2022

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ VESPA ΚΑΒΑΛΑΣ: 36η Πανελλήνια Συνάντηση Βέσπα

25 έως της 28 Αυγούστου περιοχή της Νέας Καρβάλης Καβάλας

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων ήρθε η στιγμή για την κορυφαία συνάντηση των φίλων της Vespa.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων Vespa Ελλάδας είναι θεσμός εδώ και 36 χρόνια για τους λάτρεις του θρυλικού δίκυκλου, παλιούς γνώριμους αλλά και νέους φίλους από διαφορά μέρη της χώρας, που στο τέλος Αυγούστου δίνουν ραντεβού σε διαφορετικό κάθε φορά μέρος. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Vespisti του εξωτερικού και κυρίως των γειτονικών χωρών, συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Η ετήσιες πανελλήνιες συγκεντρώσεις Vespa, πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λεσχών Βέσπα (Ε.Ο.ΛΕ.Β) και υλοποιούνται από τις κατά τόπους λέσχες κατόπιν αιτήσεών τους και έγκρισης από την ΕΟΛΕΒ.

Φέτος, από της 25 έως της 28 Αυγούστου, η 36η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA θα λάβει χώρα στην πόλη της Καβάλας, στην περιοχή της Νέας Καρβάλης. Την ευθύνη διοργάνωσης της συνάντησης, έχει αναλάβει η Λέσχη Φίλων Vespa Καβάλας, με διακριτικό τίτλο «Vespaholic Club Kavala».

Η Λέσχη Φίλων Vespa Καβάλας, ιδρύθηκε το 2001 και απέκτησε νομική υπόσταση το 2008 (αρ. έγκρισης Πρωτοδικείου Καβάλας 186/2008) με σκοπό την προώθηση του δίκυκλου οχήματος και ειδικότερα της Vespa (Βέσπα) ως ασφαλούς μέσου μεταφοράς και μετακίνησης, την διοργάνωση ταξιδιών, ψυχαγωγικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και τεχνικών σεμιναρίων για τα μέλη της και το κοινό.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λεσχών Βέσπα (Vespa Club Hellas) και στα 21 χρόνια δράσης της και προς επίτευξη του σκοπού της, έχει πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα: συναντήσεις, κοπές πίτας, διαγωνισμούς οδηγικών δεξιοτήτων, σεμινάρια πρώτων βοηθειών, πυρόσβεσης, οδηγικής παιδείας κ.α. ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συναντήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Στην 36η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa η Λέσχη μας έχει ως στόχο να φιλοξενήσει περίπου 400 λάτρεις της Vespa από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Σερβία, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τουρκία κ.α.)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει εκδρομές, συναυλίες, επισκέψεις σε μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης καθώς και της ευρύτερης περιοχής. Περιήγηση στην παλιά πόλη της Καβάλας, στο κάστρο, το μουσείο καπνού, το αρχαίο θέατρο Φιλίππων και εκδρομή στον ποταμό Νέστο.

 

 

Αρθρογράφος: Babis
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese