Λονδίνο: Μοτοσυκλετιστές διαμαρτύρονται για τα τέλη στάθμευσης

Akrapovic Mid Muffler System – Η τεχνολογία της αποσιώπησης 
11 Οκτωβρίου 2022
Jawa 42 Bobber, για την αλητεία
11 Οκτωβρίου 2022

Διαμαρτυρία και πορεία στο Λονδίνο για τα τέλη σταύθμευσης

Διαμαρτυρίες στο Λονδίνο μαζεύουν χιλιάδες μοτοσυκλετιστές ενάντια στα τέλη στάθμευσης μέσα στην πόλη. Μέχρι και 14.000 λίρες φτάνει το ετήσιο ποσό, για σταθμευση μοτοσυκλέτας σε καθημερινή βάση, για κάθε ιδιοκτήτη!

Χιλιάδες μοτοσυκλετιστές δήλωσαν την αντίθεσή τους προς τα τέλη στάθμευσης που στοχεύουν τις μοτοσυκλέτες, σύμφωνα με την πρόταση του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Η διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα “Save London Motorcycling” σε αντίθεση με τις προτεινόμενες χρεώσεις στάθμευσης, οδηγώντας τους μοτοσυκλετιστές να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν.

 

Η Save London Motorcycling (SLM) οργάνωσε τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο προάστειο Hackney του Λονδίνου, σε συνεργασία με την Greater London Motorcycle Action Group (GLMAG) στις 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της SLM έξι μοτοσικλέτες παρκαράρουν στο χώρο που καταλαμβάνει ένα αυτοκίνητο.

 

Οι προτεινόμενες χρεώσεις από το δήμο του προαστίου Hackney θα υποχεώσουν τους ιδιοκτήτες δικύκλων να πληρώνουν έως και 14.000 λίρες ετησίως για να σταθμεύουν στο στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των κατοίκων στο Hackney αλλά και εκείνων που μετακινούνται μέσω του δήμου ή που εργάζονται εκεί!

Η διαδήλωση διαμαρτυρίας της Save London Motorcycling μάζεψε περισσότερες από 7.000 υπογραφές που ζητούν από το Hackney Council να μην προχωρήσει στα σχέδιά του για χρεώσεις στάθμευσης.

Μετά το Παρίσι, έρχεται και το Λονδίνο λοιπόν που στοχεύει να χρεώνει τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο μετακίνησης (εκτός των ποδηλάτων βεβαίως) μέσα στην πόλη και μην νομίζετε ότι κι εμείς στην Ελλάδα θα την γλυτώσουμε στο απότερο μέλλον… Ότι γίνεται “έξω”, έρχεται και “μέσα” αργά ή γρήγορα.

Ευρώπη γαρ…

 

Αρθρογράφος: superpapi
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese