Μαζικές ζημιές μοτοσυκλετών στο Ελ. Βενιζέλος – [VIDEO]

350.000 Ducati Monster έχει πουλήσει η Ducati
15 Ιανουαρίου 2021
Το Easy 50 είναι το νέο 4τροχο ηλεκτροκίνητο scooter της Daytona Best Electric
15 Ιανουαρίου 2021

Μαζική ζημιά μοτοσυκλετών στο κεντρικό αεροδρόμιο της χώρας, στο νέο χώρο που έχει οριστεί για παρκινγκ, συνέβη κατά την τελευταία φορά που είχε κακοκαιρία, αντίστοιχη με αυτής που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω video αρχές Ιανουαρίου που δείχνει την θλιβερή εικόνα με τις μοτοσυκλέτες πεσμένες:

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει καταστεί δυνατό να έχουμε επίσημη απάντηση από τις αρχές του αεροδρομίου για την αποκαρδιωτική αυτή εικόνα, εκτός από την επιβεβαίωση πως κάθε φορά που υπάρχει δυνατός αέρας μαζεύουν κουκούλες μοτοσυκλετών που τις παρασύρει ο αέρας. Τις ημέρες που καταγράφηκε η παραπάνω αποκαρδιωτική εικόνα πράγματι έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος είναι από τα λίγα κεντρικά αεροδρόμια στην Ευρώπη που δεν διαθέτει -και- κλειστό πάρκινγκ και υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας και για τα αυτοκίνητα. Μέχρι πρόσφατα οι μοτοσυκλέτες μπορούσαν να παρκάρουν σε συγκεκριμένα σημεία στον χώρο αφίξεων που είναι στεγασμένος με την διαφορά πως η αύξηση των μετακινήσεων έφερε κορεσμό και η εικόνα που έβλεπες και εκεί ήταν τραγική δημιουργώντας προβλήματα στην άφιξη των επιβατών. Η λύση που βρέθηκε, κλείνοντας πρόχειρα ένα κομμάτι του πάρκιγνκ των αυτοκινήτων έφτασε να έχει τραγικές εικόνες όπως αυτές εδώ, ακριβώς γιατί και οι ίδιοι οι μοτοσυκλετιστές δεν έμπαιναν στην διαδικασία να αφήσουν ελεύθερους διαδρόμους ώστε οι ίδιοι να μπορούν να φύγουν πεζοί αφότου παρκάρουν! Τώρα βέβαια με τον περιορισμό των πτήσεων αυτό το πρόβλημα έχει μπει σε λήθαργο, σίγουρα θα το ξανά δούμε στο μέλλον.

Με το πάρκινγκ γεμάτο ωστόσο, κάποιος από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου που μετακινείται με μοτοσυκλέτα και παρκάρει κι εκείνος στο ίδιο σημείο, επιβεβαίωσε πως τέτοιες εικόνες μαζικού προβλήματος δεν υπήρχαν καθώς οι ριπές του αέρα ανακόπτονταν. Στο άδειο από αυτοκίνητα πάρκινγκ τα πράγματα τώρα είναι πιο δύσκολα σε περίπτωση αέρα για τις καλυμμένες με κουκούλες μοτοσυκλέτες και απαιτείται προσοχή από τους ιδιοκτήτες. Ευτυχώς βέβαια, δεν έχουμε φτάσει να δούμε τέτοιες εικόνες

Αρθρογράφος: thanos

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese