Ματαιώθηκαν οι δοκιμές MotoGP της Παρασκευής στην Αργεντινή

Honda: Διεθνής βράβευση του ΝΤ1100 για την σχεδίασή του
1 Απριλίου 2022
H URAL Θέλει να μεταφέρει το εργοστάσιο της εκτός Ρωσίας
1 Απριλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς με τις αναποδιές να διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά την Ινδονησία και τα προβλήματα με την άσφαλτο και την καθυστέρηση του αγώνα λόγω δυνατής βροχόπτωσης, ήρθε ένα νέο πρόβλημα να δημιουργήσει αναταραχή στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Grand Prix της Αργεντινής.

Αυτά τα κοντέινερ περιμένουν οι ομάδες στην Αργεντινή.

Πρόβλημα στα logistics

Το πρόβλημα αυτήν τη φορά έχει να κάνει με τη μεταφορά των εξαρτημάτων από την Ινδονησία στην Αργεντινή. Δύο από τις πέντε πτήσεις που θα μετέφεραν μοτοσικλέτες, ελαστικά και εξαρτήματα από την Lombok στην Tucuman αντιμετώπισαν τεχνικό θέμα με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στο πρόγραμμα παράδοσης στην πίστα. Το ταχύτερο που κατάφεραν να πετύχουν οι άνθρωποι του MotoGP ήταν τα υλικά να έρθουν το πρωί της Παρασκευής με αποτέλεσμα να μην προλάβουν οι ομάδες να στήσουν τα γκαράζ τους.

 

 

Αυτό σημαίνει ότι όλη η δράση στην πίστα Termas de Rio Hondo να ματαιωθεί για την Παρασκευή και να Την Κυριακή ο αγώνας κανονικά στις 21:00.έχουμε νέο πρόγραμμα το Σάββατο. Για το Σάββατο λοιπόν θα έχουμε τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών πριν προχωρήσουμε στις κατατακτήριες οι οποίες μεταφέρθηκαν για τις 21:30. Την Κυριακή, το πρωινό ζέσταμα θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια προκειμένου να έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο στην πίστα οι αναβάτες και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή εκκίνηση στις 21:00.

Η Dorna και η IRTA όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε συγνώμη από τους διοργανωτές του αγώνα στην Αργεντινή, όπως φυσικά και από τους θεατές που είχαν κλείσει εισιτήρια για το τριήμερο. Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο να δούμε τις μοτοσικλέτες του MotoGP ξανά στην πίστα Termas de Rio Hondo.

Ακόμα και κάποια από τα motorhome των αναβατών δεν έχουν φτάσει.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese