Μεγάλη πυρκαγιά μέσα στην πίστα Μεγάρων

Η GASGAS παρουσιάζει την πρώτη της Rally Race παραγωγής την RX 450F Replica
4 Σεπτεμβρίου 2022
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Bagnaia για μόλις 34 χιλιοστά του δευτερολέπτου!
4 Σεπτεμβρίου 2022

Μεγάλη πυρκαγιά μέσα στην πίστα Μεγάρων

Καίγονται τα ελαστικά της προστατευτικής περίφραξης

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, Κυριακή 4/9/2022 18:00, στην πίστα των Μεγάρων, καίγονται τα ελαστικά της προστατευτικής περίφραξης στην στροφή Κ6.

Στην πίστα διεξαγόταν προγραμματισμένο track day και μάλιστα υπήρχαν και συντάκτες του περιοδικού ΜΟΤΟ για δοκιμές νέων μοτοσυκλετών. Τα πάντα κυλούσαν ομαλά μέχρι που μία μοτοσυκλέτα που ανήκει σε αγωνιζόμενο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σημείωσε έξοδο από την οποία ευτυχώς δεν έπεσε ο αναβάτης ο οποίος συνέχισε και επέστρεψε στα pit.

Από την υψηλή θερμοκρασία της μοτοσυκλέτας ή ίσως και από κάποιο σπινθίρα προερχόμενο από την μοτοσυκλέτα και καθώς τα χόρτα στην άκρη της πίστας ήταν ξερά και παρόλο που ήταν κουρεμένα, δημιουργήθηκε εστία φωτιάς την οποία έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις να την κατασβήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κριτής βοήθησε τον αγωνιζόμενο να απομακρυνθεί με την ακόμη λειτουργική μοτοσυκλέτα του και να φτάσει στα pit όπου και κατασβέστηκε πλήρως.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά στα χόρτα. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό πριν η φωτιά επεκταθεί στα ελαστικά που απαρτίζουν την προστατευτική περίφραξη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά με μεγάλη έκταση καπνού, εξαιτίας των υλικών που καιγόντουσαν.

Αυτή την στιγμή όμως βρίσκεται υπό έλεγχο ενώ δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος: thanos
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese