Νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα: Έρχεται η QJ

O Brad Binder ταχύτερος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής στην Μαλαισία
21 Οκτωβρίου 2022
Η νέα Vespa GTS τώρα με δώρο πακέτο αξεσουάρ αξίας έως 730€! 
21 Οκτωβρίου 2022

Νέα εταιρεία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα: Έρχεται η QJ

Η Ελλάδα σταθμός της QJMOTOR στην ευρωπαϊκή της επέκταση

Μόλις πέρσι στελέχη της QJMOTOR που συναντήσαμε στο περίπτερό τους στην EICMA, δήλωναν στο MOTO πως το πλάνο τους είναι να επεκταθούν γρήγορα στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και δημιουργώντας κεντρικές αντιπροσωπείες σε όλες τις χώρες.

Φαίνεται πως δεν έχασαν χρόνο καθώς οι Ισπανοί έχουν ήδη τα μοντέλα της QJMOTOR στην δική τους αγορά, ενώ μία ευχάριστη έκπληξη υπάρχει και για τα ελληνικά δεδομένα καθώς κατοχυρώθηκε ήδη το όνομα QJMOTOR.GR με την επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας να είναι υπό κατασκευή.

Η QJMOTOR δημιουργήθηκε το 1985 και είναι κομμάτι του τεράστιου Ομίλου Geely, ενώ οι μοτοσυκλέτες και οι κινητήρες που κατασκευάζει εξάγονται ήδη σε 130 χώρες. Αυτή την στιγμή διαθέτει ήδη έτοιμη μία μεγάλη γκάμα που ξεκινά από παπιά και σκούτερ, εστιάζει στην μικρομεσαία κατηγορία και επεκτείνεται και στα μεγαλύτερα on-off ενώ ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο και για νέα μοντέλα στην κορυφή κάθε κατηγορίας από πλευράς κυβισμού.

Στην Ισπανία η QJMOTOR έχει ήδη εισάγει αρκετά μοντέλα με ναυαρχίδα το SRT800 και στην έκδοση X, όπως και το SRK 700 και 400, ενώ δίνει 6(!) χρόνια εγγύηση!

Αυτό είναι ένα δυνατό χαρτί της QJ για να κάμψει τις αμφιβολίες από ένα νέο ιδιοκτήτη για θέματα αξιοπιστίας κυρίως στις χώρες του νότου που αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται, δηλαδή Ισπανία και Πορτογαλία και είναι άγνωστο αν θα το επεκτείνει γενικά. Προς το παρόν στην Γερμανία, μία από τις μεγαλύτερες αγορές μοτοσυκλετών στην Ευρώπη, όπως και στην Αυστρία αλλά και την Γαλλία, η εργοστασιακή εγγύηση είναι στα τρία έτη.

Το ευρωπαϊκό πλάνο της QJMOTOR Europe έχει επόμενο σταθμό την Ελλάδα λοιπόν, αλλά άγνωστο πότε θα επεκταθεί περισσότερο, με βάση αυτό που είδαμε πέρσι όμως στην EICMA προχωρούν αρκετά γρήγορα. Στην φετινή EICMA που θα βρισκόμαστε αρχές Νοεμβρίου, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την Ευρωπαϊκή τους πορεία.

Αρθρογράφος: thanos
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese