Νέα σπoρ έκδοση SP της Ducati Monster 

Marc Marquez: Η επιστροφή – Video
16 Σεπτεμβρίου 2022
Kawasaki Ninja ZX-10R & ZX-10RR 2023 – Μόνο χρώματα
16 Σεπτεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η Ducati παρουσίασε, κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου της DWP 2023, τη νέα Monster SP μια ταχύτερη και πιο διασκεδαστική έκδοση με στοχευμένες αλλαγές και προσθήκες εξελιγμένων εξαρτημάτων.

Πέρα από την εμφάνιση οι ουσιαστικές αλλαγές είναι στις αναρτήσεις, της SP είναι Öhlins πλήρως ρυθμιζόμενες, στο στάνταρ ρυθμιζόμενο αμορτισέρ τιμονιού της Öhlins, στα φρένα που είναι της πιο ελαφριάς σειράς Stylema της Brembo και στα τελικά, προδιαγραφών για κυκλοφορία στο δρόμο, της Termignoni.


 
Τα παραπάνω, πέρα από τις βελτιωμένες επιδόσεις και την καλύτερη πληροφόρηση στον αναβάτη, προσφέρουν και χαμηλότερο βάρος κατά 2 κιλά!

Αλλαγές έχει δεχθεί και θέση οδήγησης, με τη σέλα να φέρνει τον αναβάτη πιο μπροστά βελτιώνοντας την φόρτιση και την αίσθηση του μπροστινού τροχού. 

Επίσης, τα ελαστικά είναι τα εξαιρετικά Diablo Rosso IV της Pirelli και η μπαταρία είναι λιθίου για μείωση βάρους. 

Πέρα από τις εμφανείς αλλαγές η SP έχει δεχθεί αλλαγές και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό με ρυθμίσεις και βελτιώσεις. Συγκεκριμένα τα προγράμματα λειτουργίας, τώρα υπάρχει και πρόγραμμα Wet, έχουν επαναπροσδιοριστεί για να συνεργάζονται καλύτερα με τις νέες αναρτήσεις και την πιο σπορ συμπεριφορά της SP. 

Η νέα Ducati Monster SP θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2023.

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese