Νέα KTM Duke 2024 – Spy pics από δοκιμές στο δρόμο

Buell Super Cruiser – Με 175 hp και την επιμέλεια της Roland Sands Design
13 Φεβρουαρίου 2023
Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αναβατών της ΛΕΜΟΤ για το 2022
13 Φεβρουαρίου 2023

H KTM δεν σταματά να εξελίσσει νέες μοτοσυκλέτες, αλλά και να τις δοκιμάζει στο δρόμο – δίνοντας και… δόλωμα στους «κατάσκοπους» με τις φωτογραφικές μηχανές.

Αν έχει δείξει κάτι η KTM τα τελευταία χρόνια, είναι μια συνεχόμενη ροή νέων μοντέλων, αλλά και την διατήρηση της επικαιρότητας γύρω από αυτά με προσεγμένη τακτική επικοινωνίας, επίσημα ή μη. Αυτή την φορά, η νέα είδηση έρχεται από την Ισπανία, όπου και εντοπίστηκε ξανά ένα νέο KTM Duke μικρού κυβισμού, να δοκιμάζεται.

Οι εικόνες έφτασαν και στο ιταλικό Motociclismo και αποκαλύπτουν ότι η KTM ίσως έχει αρκετές αλλαγές στα πλάνα της, για τα μικρότερα 125 και 390 Duke –καθώς δεν είναι δυνατόν να εξάγεις ασφαλές συμπέρασμα, αν η μοτοσυκλέτα που φωτογραφήθηκε είναι αυτή των 125 ή των 390 κυβικών. Στις εικόνες διακρίνεται η χρήση ενός εντελώς νέου υποπλαισίου, αλλά και ψαλιδιού –προσέξτε ένα νέο κομμάτι ενίσχυσης καμπύλου σχήματος που διακρίνεται στην αλουμινένια κατασκευή.  Ακόμα, διαφορετική αναμένεται και η εμφάνιση του μοντέλου, αφού διακρίνονται νέα πλαστικά κομμάτια και νέο φωτιστικό σώμα εμπρός, μεταξύ άλλων.

Κατά την προσφιλή τακτική της KTM τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται οι αλλαγές να αφορούν και τα δύο μοντέλα, δηλαδή τα 125 και 390 Duke, ωστόσο μιλάμε μάλλον για το 2024. Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία έχει πλέον εγκαταλείψει την πλατφόρμα των 490 κυβικών, οπότε η προσοχή στρέφεται σε αυτά που έχουμε ήδη. Μένει ωστόσο να μάθουμε, αν και τα κυβικά θα μείνουν τα ίδια στα μονοκύλινδρα Duke, γιατί μέχρι τουλάχιστον να πάρουμε κάποια πιο επίσημη πληροφορία… όλα παίζουν!

Πηγή: Motociclismo.it 

Αρθρογράφος: nospam@bikeit.gr (Απόστολος Μυστίλογλου)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese