Νέα Sur Ron Storm Bee 2023, μία εντούρο και ηλεκτρική και με όπισθεν

Vespa GTS 2023 – Ανανεωμένη, σε 4 εκδόσεις
6 Οκτωβρίου 2022
Vespa GTS 2023 – Ίδια βάση, αρκετές βελτιώσεις
6 Οκτωβρίου 2022
H Sur Ron παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου. Η κινεζική  εταιρεία φτιάχνει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για χρήση εκτός δρόμου εδώ και καιρό. Τις ονόμαζε Light Bee και πολλά μέρη τους προέρχονταν από ποδήλατα downhill και τελικά μάλλον ανήκαν στην κατηγορία των high-end mountain ποδηλάτων με ηλεκτρικό μοτέρ.
Το νέο μοντέλο όμως είναι μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου και μάλιστα με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και κάτι  πρωτότυπο, διαθέτει και όπισθεν. Η εταιρεία δίνει τελική ταχύτητα 112  χιλιόμετρα και τα 0-80 κάτω από 4 δευτερόλεπτα! Η αυτονομία της είναι πάνω από 100km,  μάλλον όχι με τέρμα γκάζι. Η ιπποδύναμή της είναι 22,5KW, κάτι που μεταφράζεται σε 30 ίππους και η ροπή της 52,9kg/m τη  λες και τεράστια. 
 
Η μοτοσυκλέτα διαθέτει ASR και προαιρετικά ABS.To πλαίσιο είναι από αλουμίνιο, διαθέτει 4 διαφορετικά riding modes Eco / Rain / Sport/Turbo.
Η  πλήρης φόρτιση  διαρκεί 4 ώρες. Βγαίνει σε τρεις εκδόσεις την  F που είναι η Off-road, την R που είναι η έκδοση δρόμου και την Storm Bee χωρίς διακρριτικό γράμμα που είναι η έκδοση enduro. Ανάλογα με την έκδοση  ζυγίζει από 127-136 κιλά. Τέλος υπάρχει η πρωτοτυπία για εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα να διαθέτει και όπισθεν κάτι πολύ χρήσιμο αν «καρφωθεί» ο εμπρός τροχός στη λάσπη. Στην Ελλάδα εισάγει τα προϊόντα Sur Ron η Μοτοδυναμική. 
  
 
Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (BikeIt.gr)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese