Νέος Communication Manager της Γκοργκόλης Α.Ε. ο Λάζαρος Μαυράκης

Αφρική: Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες εναντίον των λαθροκυνηγών!
17 Μαΐου 2022
KTM Adventure Rally 2022
17 Μαΐου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκίνησε η Γκοργκόλης Α.Ε. με τον έμπειρο δημοσιογράφο Λάζαρο Μαυράκη. Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου ο κ. Μαυράκης αναλαμβάνει το ρόλο του Communication Manager της πολύ επιτυχημένης εταιρείας μοτοσικλετών και scooter με μάρκες όπως την SYM, την Daytona και την Zontes κάτω από την ομπρέλα της.

Ο Λάζαρος Μαυράκης προέρχεται από μία μακρά και επιτυχημένη πορεία ως Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΜΟΤΟ τα τελευταία 26 χρόνια, με εμπειρία και γνώσεις για το περιβάλλον της αγοράς της μοτοσικλέτας, αλλά και για τον Ειδικό Τύπο σε παγκόσμιο επίπεδο, με σπουδές πάνω στον τομέα του marketing.

Η ναυαρχίδα της SYM είναι το TL508.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο των δύο τροχών έχοντας κορυφαία θέση στις πωλήσεις δικύκλων στη χώρα μας. Τα scooter και οι μοτοσικλέτες της SYM αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας με πλούσια γκάμα σε όλο το φάσμα κατηγοριών από τα 50 κ.εκ. μέχρι τα maxi scooter MAXSYM των 500+ κ.εκ.

Δυναμικά έχει μπει και η Daytona στην ελληνική αγορά με προσιτές και αποδοτικές μοτοσικλέτες, ενώ από το 2021 η εταιρεία έχει προσθέσει και ηλεκτρικά scooter στην γκάμα της μέσω της Daytona Best Electric. Το 2022 η Γκοργκόλης Α.Ε. φέρνει στη χώρα μας και τα premium μοντέλα της Zontes με το M310 να αποτελεί ένα από τα καλύτερα scooter αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Τα μοντέλα της SYM μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Οι μάρκες της Γκοργκόλης Α.Ε.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese