Νέο βίντεο-teaser για το Suzuki Hayabusa του 2021! [video]

ECM Photon: H ηλεκτρική Royal Enfield Bullet των 22.500 ευρώ
28 Ιανουαρίου 2021
Τι θα παρουσιάσει η Husqvarna στις 3 Φεβρουαρίου;
28 Ιανουαρίου 2021

Η Suzuki αποφάσισε επιτέλους, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, να παρουσιάσει για το 2021 τη νέα γενιά του Hayabusa, δημιουργώντας ένα σίριαλ που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια. Τελικά η αυλαία αυτού του σίριαλ θα πέσει στις 5 φεβρουαρίου, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Hayabusa, χωρίς να έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες.

Πέρα από το ότι θα είναι εφοδιασμένο με την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών συστημάτων, που πλέον θεωρούνται εκ των ουκ άνευ, και μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα διαθέτει και μονάδα IMU, είχε δημιουργηθεί και μια έντονη φημολογία για τα όργανα, κάνοντας πολλούς να εικάζουν ότι στο νέο Hayabusa θα τοποθετηθεί μία οθόνη TFT, όπως συνηθίζεται ευρέως σήμερα.

Το βίντεο-teaser που έδωσε στην δημοσιότητα η Suzuki και δείχνει τις πρώτες εικόνες της μοτοσυκλέτας εν δράσει σε μια οβάλ πίστα, μας δίνουν μια γεύση για το πώς ακούγεται ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας, αλλά και την πρώτη πληροφορία για τα όργανα, που δείχνουν να διατηρούν την διάταξη και την σχεδίαση των προηγούμενων μοντέλων, μαζί όμως και με μια TFT οθόνη! Μάλιστα, στα πλάνα φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα ταξιδεύει με πάνω από 290Km/h στο κοντέρ.

Αυτές οι λίγες εικόνες από τα όργανα μας δίνουν και μερικές επιπλέον πληροφορίες για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, όπως τα αρχικά SDMS, που μαρτυρούν την ύπαρξη των power modes, αλλά και την ύπαρξη quickshifter που μπορεί να απενεργοποιηθεί, όπως φαίνεται στην οθόνη. Οι υπόλοιπες ενδείξεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν κάτι παραπάνω, δυστυχώς κρύβονται από το κλειδί…

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, είναι αυτό που αναγράφεται προς το τέλος του βίντεο, με την φράση “Pefectly poised” και που εκτός των άλλων μπορεί να αναφέρεται στην τοποθέτηση μιας νέας γενιάς αναρτήσεων που προσφέρουν πολύ μεγαλύτερο φάσμα ρυθμίσεων (πέρα από τις αποσβέσεις για την συμπίεση και την επαναφορά) κάτι για το οποίο γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα.

Αναμονή λοιπόν μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, όπου θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες για την πιο συναρπαστική –ίσως- μοτοσυκλέτα για το 2021.

Δείτε εδώ το video για το νέο Suzuki Hayabusa

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese