Νέο Bajaj Pulsar 150 – Με διαφορετικούς τροχούς και φωτιστικά σώματα

Norton V4SV – Η επιστροφή της αγγλικής superbike
15 Ιουνίου 2022
Honda: Ιδρύει εταιρία για ηλεκτρικά οχήματα μικροκινητικότητας
16 Ιουνίου 2022
Νέα κατασκοπευτικά πλάνα αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την επερχόμενη μοτοσυκλέτα της Bajaj.

Το επερχόμενο Bajaj Pulsar 150 του 2022 εντοπίστηκε σε δοκιμές και η μοτοσυκλέτα φαίνεται πιο κοντά στην παραγωγή, με φήμες να αναφέρουν ότι θα μπει στην κυκλοφορία άμεσα.

Ενώ διατηρούσε μέχρι στιγμής τους εμβληματικούς  προβολείς με την χαρακτηριστική ονομασία «wolf eyes», τώρα φαίνεται πως αποκτά έναν νέο μονό προβολέα, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο πρώτος στη γκάμα των Pulsar. Επιπλέον, τα φλας είναι πλέον τοποθετημένα ελαφρώς ψηλότερα και, παρά τον νέο σχεδιασμό, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν λαμπτήρες αλογόνου και όχι LED.

Οι αλουμινένιοι τροχοί του νέου Bajaj Pulsar 150 είναι επίσης νέας σχεδίασης, κάτι που ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συναντήσουμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Pulsar – το Pulsar 250 μοιράζεται στοιχεία με τα RS 200 και NS. Επίσης, ο μπροστινός δίσκος είναι οπτικά ο ίδιος με αυτόν των 300mm που βλέπουμε στα RS/NS 250, ο συγκεκριμένος ενδέχεται να έχει και μικρότερη διάμετρο, πιθανότατα 280 mm.

Το δοκιμαστικό μουλάρι του νέου Bajaj Pulsar 150 έφερε μια ημιψηφιακή κονσόλα οργάνων δανεισμένη από το Bajaj Pulsar 250 twins. Έτσι, παρόλο που μπορεί να μην έχει χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, η κονσόλα οργάνων είναι πιθανό να έχει περισσότερες πληροφορίες από αυτές που προσφέρεται στο τρέχον μοντέλο. Αν και το μπροστινό φωτιστικό σώμα και οι τροχοί είναι μοναδικοί στο συγκεκριμένο μοντέλο, το κοστούμι και τα περιφερειακά τα έχουμε δει ξανά στο Bajaj Pulsar N250. Από το κάλυμμα του ρεζερβουάρ με τις λυχνίες, την διαιρούμενη σέλα και το νέο LED πίσω φανάρι, όλα παραμένουν ίδια στην νέα μοτοσυκλέτα.

Ο κινητήρας του νέου Bajaj Pulsar 150 πιθανότατα είναι βασισμένος στον προηγούμενο αερόψυκτο που γνωρίζουμε, οπότε δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με την απόδοση του, με βελτιώσεις ή τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αρθρογράφος: info@bikeit.gr (Τάκης Μανιάτης)
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese