Οι βασικοί άξονες της ασφαλούς οδήγησης! [video]

Νέο SYM Cruisym a 300 2021: Με traction control και κινητήρα Euro 5
8 Απριλίου 2021
BMW C 400 X, C 400 GT Euro 5 2021: Μικρο-Αλλαγές
8 Απριλίου 2021

Η ασφαλής οδήγηση είναι ένα πάντα επίκαιρο και τεράστιο θέμα –και κατά την δική μας γνώμη το βασικότερο σε ό,τι έχει να κάνει με το αντικείμενο του πάθους μας, τις μοτοσυκλέτες– για να εξαντληθεί σε μια απλή αναφορά. Είναι τόσες οι παράμετροι και οι παράγοντες που την επηρεάζουν, που θα χρειαζόμασταν χώρο όχι για χιλιάδες, αλλά για εκατομμύρια λέξεις, προκειμένου να το αναλύσουμε και να το θέσουμε σε μια ολοκληρωτική βάση.

Τα τελευταία… 35 χρόνια ζωής του ΜΟΤΟ δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να προωθούμε και να προβάλλουμε αξίες, συμβουλές, και την σημασία της ασφαλούς οδήγησης, θεωρώντας υποχρέωσή μας να βάζουμε όσα περισσότερα λιθαράκια μπορούμε από το δικό μας μετερίζι, αυτό του ειδικού τύπου, για να χτιστεί μια συλλογική συνείδηση σε όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Δείτε εδώ το video του ΜΟΤΟ για τους άξονες της ασφαλούς οδήγησης

Ήταν λοιπόν αυτονόητο το ότι θα είμασταν κάτι παραπάνω από θετικοί, στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Honda Motorcycle Greece για την δημιουργία ενξός βίντεο με θέμα την Ασφαλή Οδήγηση. Όπως είπαμε και παραπάνω, όσες λέξεις ή χρόνο κι αν έχεις στην διάθεσή σου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξαντλήσεις το συγκεκριμένο θέμα, γι’ αυτό κι εμείς συνοψίσαμε τους τρεις βασικούς άξονες που προσδιορίζουν την οδήγηση με ασφάλεια, έχοντας παρέα τον φίλο και ταλαντούχο, πολυβραβευμένο, ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου.

Με την ελπίδα ότι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε θα γίνει αφορμή να σωθεί έστω μία ζωή ή να αποφευχθεί ένας τουλάχιστον σοβαρός τραυματισμός, σας καλούμε να έρθετε στην δική μας παρέα και να διαδώσουμε όλοι μαζί ότι μοτοσυκλέτα και ασφάλεια πηγαίνουν πάντα μαζί!

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese