Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό Daytona Dakar

Husqvarna Norden 901 Expedition – Ψηλότερο και εξοπλισμένο
22 Ιουλίου 2022
KTM 890 Adventure R 2023 – Πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής
22 Ιουλίου 2022

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μετά από 9.300 χιλιόμετρα και 32 ημέρες, ο ταξιδιωτικός αρθρογράφος και φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης, ολοκλήρωσε το ταξίδι του «Daytona Dakar». Ο Έλληνας αναβάτης με σύμμαχο την Daytona Rockstar 500 ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την θρυλική πόλη της Σενεγάλης. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά και κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα αφού πρώτα είχε περάσει από μοναδικά μέρη και πόλεις της Αφρικής.

Το πέρασμά του στην Ευρώπη έγινε από την Tanger με προορισμό το λιμάνι της Genova, σηματοδοτώντας ουσιαστικά το πέρας της περιπέτειας στην αφρικανική ήπειρο. Από εκεί, μέσω μιας σύντομης διαδρομής στα ιταλικά παράλια της Αδριατικής, αναβάτης και μοτοσικλέτα επιβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ancona για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ο Μητσάκης και η Daytona Rockstar 500 βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντίξοες συνθήκες περνώντας από την έρημο της Σαχάρα. Οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές, ενώ δεν έλειψαν και οι αμμοθύελλες που έκαναν τη ζωή του αναβάτη δύσκολη. Η μοτοσικλέτα της Daytona τα πήγε περίφημα στις δύσκολες συνθήκες και απέδειξε την αξιοπιστία της γεμίζοντας τον αναβάτη με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και εμπειρίες.

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese