ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗ: Πρωτοβουλία της Honda Moto για ασφαλή οδήγηση

Yamaha YZF-R7 2022: Ένα βήμα πιο κοντά σε MT-07 με φαίριγκ
15 Μαρτίου 2021
Ταξινομήσεις Φεβρουαρίου 2021: Δυναμική… αντίσταση!
15 Μαρτίου 2021

Ασφαλέστερη οδήγηση

Πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto στον τομέα της ασφαλούς οδήγησης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρίας:

“Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα του θέματος, παίρνουμε την πρωτοβουλία να αναδείξουμε αυτό το κοινωνικό πρόβλημα που συναντάται όλο και πιο έντονα στις ημέρες μας καθώς παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις κυρίως από την εκτεταμένη έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

“Η Honda Motor Company, από το 1948 που ιδρύθηκε, αποτελεί την μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια δίκυκλα σε παραγωγή. Μέσα από την συνεχή αφοσίωσή της στην έρευνα και την ανάπτυξη για την εξέλιξη των τεχνολογιών της, στόχος της Honda είναι να προσφέρει προϊόντα με προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που σε συνδυασμό με την απόλαυση της οδήγησης, θα βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων συνολικά”.

Με το παραπάνω δεδομένο κατά νου, στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, και έχοντας την αποκλειστικότητα της εισαγωγής και διανομής των μοτοσυκλετών Honda στην Ελλάδα από το 1963, νιώθουμε ότι έχουμε την ηθική υποχρέωση να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς οδηγών, απέναντι σε ένα θέμα που μας αφορά όλους”.

“Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με γνωστούς δημοσιογράφους από το χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου καθώς και με ιδιοκτήτες σχολών εκπαίδευσης οδηγών, προκειμένου να βοηθήσουμε στην εξάπλωση του μηνύματος προάγοντας την ασφαλή και ευσυνείδητη οδήγηση.

Σε αυτήν την προσπάθεια μαζί μας έχουμε και το σύνολο του Δικτύου των συνεργατών της Honda Moto, μέσω του οποίου προωθούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Honda όσον αφορά την ασφάλεια οδηγού και συνοδηγού καθώς και η σωστή χρήση των προϊόντων και των αξεσουάρ που προσφέρονται.

Κοινός μας στόχος είναι να γίνουμε πρεσβευτές των ίδιων αξιών και της πεποίθησης ότι η απολαυστική οδήγηση δεν μπορεί παρά να είναι η ασφαλής οδήγηση”.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

The post ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗ: Πρωτοβουλία της Honda Moto για ασφαλή οδήγηση appeared first on MotorBike.gr.

Αρθρογράφος: superpapi

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese