Ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Bagnaia και την Ducati

ΚΤΜ: Είναι επίσημο: αγόρασε το 25% της MV Agusta!
17 Νοεμβρίου 2022
ΕΚΛΟΓΕΣ B.M.H.C (Πανελλήνια λέσχη Benelli) για νέο Δ.Σ.
17 Νοεμβρίου 2022

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP 2022 συνεχίζονται για την Ducati, αφού ο Francesco Bagnaia βρέθηκε με μερικούς από την οικογένεια της Ducati σε μια ημέρα υψηλού κύρους στη Ρώμη, στις 16 Νοεμβρίου.

Ο Bagnaia, μαζί με τους Claudio Domenicali (Διευθύνων Σύμβουλος Ducati), Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής Ducati Corse), Paolo Ciabatti (Αθλητικός Διευθυντής Ducati Corse), Davide Tardozzi (Ducati Lenovo Team Manager) και μια αντιπροσωπεία της Ducati, επισκέφθηκαν τον Sergio Mattarella, Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, στο Quirinale.

 

 

Francesco Bagnaia: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μας καλωσόρισε στο Quirinale, για εμάς είναι πραγματική τιμή. Φέτος καταφέραμε να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι: κερδίσαμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ένας Ιταλός αναβάτης με ιταλική μοτοσυκλέτα, 50 χρόνια μετά την τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο με τον Giacomo Agostini και την MV Agusta. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καρπός σκληρής δουλειάς πολλών ετών, τόσο από εμένα όσο και από όλη την ομάδα”.

“Μαζί καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας για να την κάνουμε σημείο αναφοράς στο Πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Αφού διέσχισα τη γραμμή τερματισμού στη Valencia πριν από δύο εβδομάδες, ολοκλήρωσα τα τελευταία μέτρα κρατώντας περήφανα τη σημαία μας, έχοντας επίγνωση ότι έχω αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι το ταλέντο και η εφευρετικότητα ημών των Ιταλών είναι πάνω από όλων”.

 

 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα Zougla.gr
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese