Ο Adrien Van Beveren μέλος της Monster Energy Honda Team!

Beta RR 2023
3 Ιουνίου 2022
Η ώρα της Αθήνας για τα CFMoto Test Rides
3 Ιουνίου 2022

Ο Adrien Van Beveren μέλος της Monster Energy Honda Team!

Τα Rally γίνονται πεδίο μάχης για δύο…

Ο μέχρι τώρα βασικός αναβάτης της Yamaha στο Rally Dakar είχε βρεθεί μετέωρος μετά την απόφαση των μπλε να αποσυρθούν από την αγωνιστική δράση στο κορυφαίο Rally του κόσμου και να ρίξουν τους πόρους αυτούς στο marketing και σε άλλες δράσεις με πιο άμεσο αντίκτυπο στα κοινωνικά δίκτυα, όπως οι ταινίες μικρού μήκους με τον Pol Tarrés.

Με δεδομένο πως ο Van Beveren έχει τα φόντα να κερδίσει στο Dakar και μάλιστα έχει φτάσει δύο φορές ένα κλικ μακριά από την νίκη, ήταν βέβαιο πως δεν θα συνέχιζε με κάποιον από τους δύο που πλέον κυριαρχούν στο Dakar. Την KTM με το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του αγώνα και την Honda που είναι η μόνη που κατάφερε να τους ανακόψει και να σημειώσει νίκες.

Με τους δύο κατασκευαστές να έχουν ανταλλάξει αναβάτες το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν εντελώς σίγουρο για το που θα κατέληγε τελικά ο Van Beveren, όλα όμως έδειχναν πως η Honda είχε το προβάδισμα στην επιλογή του.

Με ανακοίνωση του HRC πριν από λίγα λεπτά επιβεβαιώθηκε κάθε υποψία, καθώς φάνηκε πως ο Van Beveren ενώνει τις δυνάμεις του με τους Ricky Brabec, Ignacio Cornejo και Pablo Quintanilla, δημιουργώντας ένα dream team με απώτερο στόχο να κρατήσει την KTM μακριά από την νίκη του Dakar.

Ο Van Beveren έχει κάνει ήδη τις πρώτες δοκιμές με Honda 450 CRF Rally που σύμφωνα με τον ίδιο και στελέχη του HRC, εκτυλίχθηκε στο καλύτερο κλίμα.

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου του 1991 στην Γαλλία και περνώντας πρώτα από το motocross πριν συνεχίσει στις Adventure μοτοσυκλέτες, ο βάρους 86 κιλών και ύψους 1.87 Adrien δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω για το HRC, το σημείο αναφοράς για τους αγώνες μοτοσυκλέτας και με το κόκκινο χρώμα να ξυπνά μνήμες από την παιδική μου ηλικία καθώς είχα Honda όταν ήμουν οκτώ ετών. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Monster Energy με τους οποίους συνεργάζομαι τα τελευταία 10 χρόνια».

Αρθρογράφος: thanos
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese