Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2022: Επιπλέον 5ος αγώνας στα Μέγαρα

Αυτά είναι τα έξι Free Spirit Yamaha XSR 125
30 Μαΐου 2022
Honda Click 160: Το νέο, όμορφο της Ταϊλάνδης
30 Μαΐου 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2022: Επιπλέον 5ος αγώνας στα Μέγαρα

Συμφωνία A.MOT.O.E. και πίστας Μεγάλων

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. γνωστοποίησε τη συμφωνία της με το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων για τη διεξαγωγή ενός επιπλέον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2022, πέραν των δύο διπλών αγώνων στην πίστα των Σερρών που είχαν ήδη προκηρυχθεί. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:  

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ – Α.ΜΟΤ.Ο.Ε

 

 

Η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ εισακούγοντας την επιθυμία των αθλητών της ταχύτητας, μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις με την διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, κατάφερε να υπάρξει συμφωνία ώστε να διεξαχθεί φέτος και 5ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, αυτή τη φορά στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

 

Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου (ο αγώνας θα διεξαχθεί Σαββατοκύριακο  ενώ την Παρασκευή θα υπάρχει ελεύθερη προπόνηση). Τον αγώνα ανέλαβε να διοργανώσει το πολύ έμπειρο σωματείο ΛΕΜΜ Μεγάρων.

 

Μόλις οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες, εντός των προσεχών ημερών, θα υπάρξει και η τροποποίηση της γενικής προκήρυξης, βάσει της οποίας υπενθυμίζεται ότι το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας θα διεξαγόταν σε δύο διπλούς αγώνες, 17-19 Ιουνίου και 21-23 Οκτωβρίου, αμφότεροι στις Σέρρες.

 

Αρθρογράφος: Babis
Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to access the login or register cheese