Ποιο από τα δύο είναι το μοντέλο παραγωγής

Ποια μοντέλα φέρνει η νέα χρονιά;
18 Σεπτεμβρίου 2019
KTM EXC TPI 2019: Αναβάτης πέφτει από 20 μέτρα στο ποτάμι! [VIDEO]
18 Σεπτεμβρίου 2019

18.09.2019

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει το νέο μοντέλο της εταιρείας

Τον Ιούλιο είδαμε φωτογραφίες ενός νέου naked μοντέλου που βασίζεται στο μοτέρ και το πλαίσιο του BN 600. Λίγες εβδομάδες αργότερα νέα σχέδια είδαν το φως της δημοσιότητας τα οποία έδειχναν μια μοτοσυκλέτα με διαφορετική εμφάνιση, τον ίδιο κινητήρα και πλαίσιο.

Οπότε έχουμε δει δύο εκδόσεις του TNT 600 όπως εικάζουν όλοι πως θα ονομάζεται το μοντέλο του 2020. Όλοι φυσικά είχαμε αποφανθεί πως αυτό που θα δούμε στην EICMA θα είναι το δεύτερο κατά σειρά, ίσως και γιατί μας άρεσε περισσότερο και μας θύμιζε, ειδικά στο μπροστινό μέρος τα τρικύλινδρα TNT της δεκαετίας του 2000.

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν πριν λίγες ώρες όμως μας μπέρδεψαν. Σε αυτά φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια η μοτοσυκλέτα που είδαμε πρώτη κατά σειρά. Ο κωδικός του είναι BJ600GS-3A ενώ του «παλιότερου» BJ600GS.

Το κίτρινο 600 έχει διαφορετικό προβολέα, πιο μίνιιμαλ πλαστικά κάτω από το ρεζερβουάρ, μικρότερη «ουρά» και ενιαία σέλα. Παρ’ ότι πλαίσιο, ψαλίδι φαίνονται ίδια στο κίτρινο φαίνεται πως η σέλα είναι πιο ψηλά τοποθετημένη. Γενικότερα πάντως το κίτρίνο δείχνει πιο επιθετικό και μικρότερο.

Η περίπτωση να δούμε δύο εκδόσεις θεωρείται απίθανη αφού οι μοτοσυκλέτες είναι «πολύ κοντά» σε σχεδιασμό. Μείνετε συντονισμένοι. Έρχονται νεότερα.

benelli tnt600 2

Αρθρογράφος:

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.