Προσφορές Kymco “follow your heart”!

Συνδρομή της ΛΕΜΟΤ στην οικογένεια του θύματος του τροχάιου στην Βουλή
16 Μαρτίου 2021
Ο Marc Márquez οδήγησε σήμερα την Honda RC213V-S για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με το χέρι! – VIDEO
16 Μαρτίου 2021

Η Kymco ανακοίνωσε μια νέα καμπάνια προσφορών, που αφορούν τα δημοφιλή μοντέλα της Xciting-S 400i, DownTown 350i και X-Town 300i, με το όφελος να φτάνει μέχρι και τα 700 ευρώ! Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για τις προσφορές κάθε μοντέλου ξεχωριστά, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά και για το πρόγραμμα Test Ride It της Kymco που δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους ιδιοκτήτες να οδηγήσουν και να δοκιμάσουν τα scooters που θα επιλέξουν.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Follow your heart offers από την Kymco

Η Kymco μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να αποκτήσουμε το scooter που πάντα θέλαμε σε super προσφορά! Η Kymco φροντίζει να διαθέτει πάντα scooter που προσφέρουν στο σύγχρονο αναβάτη ευελιξία, οικονομία, πρακτικότητα και όλα αυτά που χρειάζεται για τη μετακίνησή του στην πόλη ή και ακόμα έξω από αυτή. Πλέον, τα προσφέρει όλα αυτά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία μοντέλα της Follow your heart προσφοράς είναι τα Xciting-S 400i ΑΒS Noodoe, DownTown 350i ABS/TCS και X-Town 300i ABS, τα οποία μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει με όφελος έως και 700€!

Το XcitingS 400i χάρη στο σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ, άνεσης και υψηλής απόδοσης. Διαθέτει τον πιο δυνατό κινητήρα στην κατηγορία με 36,04Hp και πληρέστατο εξοπλισμό, ενώ η πλατφόρμα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi αναβαθμίζει την κάθε διαδρομή.

Tώρα έρχεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας στα 5.995€ (από 6.695€).

Το DownTown 350i είναι το τέλειο Touring Scooter με τη δύναμη ενός Sport που προσφέρει ο G5-SC κινητήρας. Tην ασφάλεια φροντίζουν τα συστήματα ΑΒS και Traction Control ενώ διαθέτει χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα και προαιρετικό εξοπλισμό με σύστημα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi. 

Η Follow your heart τιμή ανέρχεται στα 4.795€.

Τέλος, το XTown 300i, το mega scooter που σχεδιάστηκε µε κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, µε το χώρο κάτω από τη σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού, έρχεται στην τιμή των 3.895€.

Επίσης, η Kymco μέσω του Test Ride It σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις αυτά ή όποιο άλλο scooter προτιμάς! Μπες στο testrideit.kymco.gr, διάλεξε το scooter που θέλεις να δοκιμάσεις, κλείσε τη θέση σου την ώρα και μέρα που επιθυμείς, γράψε την κριτική σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Kymco People S 125 ΑΒS, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στην κάθε σου μετακίνηση!

Εσύ τι λες; Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις την καρδιά σου;

Μάθε περισσότερα στο www.kymco.gr

Αρθρογράφος: lmavr

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο.
Click to access the login or register cheese